Mera bilder!

Bilder från Annas sommarstuga. :)



Rättvik

Här kommer nåra bilder från Cruisingen i Rättvik i tisdags. :)




Heddas bilder:



090731


Heej! :)

Blev kvar i Annas stuga en natt till. :) Har badat och paddlat vidsurfingbräda trots att vädret inte var det bästa. Kommer bilder sen. :)
Kom hem vid två idag, sen kom Hedda, Jennika och Mickis hit så vi cyklade till Gillnäs och tog ett dopp. :)

Nu ska jag bara slappa och titta på tv! /m.

Rättvik

Tjoh!
Var ju som sagt i Rättvik igår. :) Vi åkte bil dit, sen gick vi ner till tågstationen och mötte Hedda och hennes familj som kom från hotellet i Mora. :) Gick runt med Hedda hela dagen och kollade i marknadsstånden, åt mjukglass, satt i gräset och kollade på bilar.. ;) Trevlans!

Hinner inte lägga in bilderna nu så dom får ni en annan dag. ;p Nu ska jag göra mej klar och packa lite för att åka ner till Annas stuga och övernatta där tills imorn. :)



Martina.


090728

Godmorgon!
Nu ska jag ta och göra mej klar sen bär det av till Rättvik, cruising där ikväll.. Hedda ska också dit så jag hoppas jag träffar henne. :)


Lookbook.nu


Ha de bra! /M.


Grillnatta

God kväll!
Var till Bollnäs på Grillnatta med Anna ikväll. Tittade i lite affärer och träffade en massa folk. :) Bl.a Hanna och Lollo som jag inte träffat på väldigt länge. Sen kollade vi på Erik. :) Å sen gick vi på Krokanen och köpte mjukglass med Ewwe, Linda och Sandra. :)



Hanna Hedlund kom på besök också. ;)

Anna ;p


Köpte en bikini på rea, och ett par solglasögon. :)
Lånade bilden från Sara - Jagheterintesune.blogg.se



Godnatt!


if you change your mind

Solet tittade fram ett tag så jag satt ute en stund, men nu vet jag inte.. Skapligt väder iaf. :)
Ska nog slipa lite i mitt rum nu så jag kan börja måla nån gång. :)


Dagens inspiration - Louisestyle.devote.se <--



Martina.

Switch

Tjäna,
Ewwe kom hit ett tag idag och kollade på film med mej. :) Sen åkte mamma, Emma och jag till Lina och klippte oss. Blev där i tre timmar, men vi vart fina i håret iaf. ;)



Sen har jag kollat på Privileged och ätit pizza! Hade inte mer än så att säga. Ciao!

090726

Hejhejhallå !
Var med Anna idag på dan, sen åkte jag  ner på grillning vid ån.
Va där ett tag sen kom Hedda och så åkte vi upp till Bollnäs på cruising med Anna och Maja. :)



Nu ska jag kolla om det är nåt bra på tv sen ska jag sova!  Martina.

Sunglasses

Inspiration - Lisaplace.se



Har puttsat, spacklat och börjat tejpa i mitt rum nu, men jag fick så ont i nacken när jag tejpade taklisten så jag tog en liten paus. ;)

Martina.

fredag hela veckan

Tjosan hejsan!
Kom hem från Norrlandsporten för ett tag sen, åt där med mamma, mormor och morbror. Men nu är vi hemma igen och jag och mamma ska börja slipa, spackla och kanske måla i mitt rum. :)

So long!

A pair of jeans

Hejsan!
Köpte ett par jeansshorts idag på JC för halva priset - 149 kr. Dom var ungefär till knäna så jag klippte av dom lite och vek upp dom. :) Åsså fyndade jag en jeansjacka för 50 kr på second hand! :)

 
Anna ;)


Mulet och regnigt idag. Fast ganska varmt, kanske blir åska?
Tror det skulle bli skapligt väder imorn men sen en massa regn igen. "/ Vart tog sommarn vägen? En och en halv vecka med sol och hetta fick vi, sen bara enstaka dagar .


Martina.


We found it .

Och idag var solen borta igen. -.-
Måste ta och klä på mig och göra mig i ordning nu för en tripp till Bollnäs med mamma, Anna och Carina, ska köpa spackell bl.a. ;) För vi ska äntligen tapetsera och måla om i mitt rum!



So long! /M.

090722

Hejsan hejsan!
Solen var tillbaka idag så jag låg ute och solade lite på förmiddan och sen tog jag moppen till Sandra, Linda kom ett tag också. :)
Sen åkte jag och Sandra ner till Näset och träffade lite folk ikväll. :)

Sandra förra sommarn :)


Men nu ska jag sova, gonatt alla!

Finfint




Felicialinnea.devote.se


090721

Hejsan!

Matilda och jag tänkte ta en sväng på Gösta och Peo (våra moppar ;)) till Sandra idag. Körde ju upp i tisdags, men jag ringde transportstyrelsen idag för att vara helt säker på att jag fick köra. Men näe, dom hade fått mina körkortsuppgifter igår! :s
Måste ha blivit nåt krångel på posten eller så glömde dom att skicka in det för annars skulle det ha varit registrerat i torsdags, men det var det ju inte.

Det var meningen att jag skulle ringa och kolla om det va registrerat så jag fick köra och slapp vänta på att körkortet skulle komma, men nu har jag ju väntat i typ en vecka ändå. -.-
Jaja, imorn efter klockan tre får jag köra. ;)

Min Gösta,  

och Matildas Peo ;P


Så nu fick jag tråkigt. Ska ev. åka till E-center senare idag i alla fall.

Ciao!


Goodnight

Kollade på Mamma mia the movie idag för femte/sjätte gången. ;) Men jag gillar inte Sam (Pierce Brosnan), fy! ;P


Imorgon ska jag förhoppningsvis hitta på något med Matilda som nu kommit hem efter en vecka i Fågelsjö. :) Blir förmodligen någon mer än oss också. :)

Men nu ska jag sova! Gonatt <3


Harrypotter

Hejhejhallå! Regnigt och tråkigt, får nog bli en filmdag idag. 
Hade tänkt kolla på alla andra Harry Potter filmer innan jag ser Halvblodsprinsen. Fast kanske inte alla idag. ;)
Har inte sett fjärde och femte filmen och dom andra var det evigheter sen jag såg.

Någon mer än jag som missat att det är Robert Pattinson som är Cedric?


Lisa .

Ganska gamla, men väldigt fina. Lisaplace.se
  
  
   
  

singstar

Hej gott folk! :)
Idag har jag än så länge inte gjort så mycket heller. ;) Satt inlindad i täcket och degade framför tvn hela förmiddan, sen kom farmor och farfar och fikade och så har jag sjungit Sing star med Emma. Hade tänkt baka bullar idag också.. vi får se hur det blir med det.

Nu ska jag äta, är vrålhungrig! /M.

-

Godkväll! Jag ska väl inte klaga, men jag har så otroligt tråkigt. Och det har jag haft typ hela dan.
Jag och mamma cyklade och mötte Emma, hann bara till Hedda. Har legat ute i solen, suttit vid datorn och kollat på tv.
Och jag är allt annat än påhittig just nu.

Imorn måste jag göra någonting. Så det inte börjar växa mossa på mej.
Måste kolla om mitt moppekort har registrerats också, så jag får köra nångång, men det verkar inte gå att kolla på helgerna. Ringde i förrgår, men jag ringde en halvtimme för sent sa hon.  -.-


peace


Lisaplace.se

Barbecue

Grillade och badade hos Hedda igår. :) Sen gick vi till Jennika och Mickis som va nere på golfbanan, hade en liten golftävling, haha. Jag har aldrig spelat golf, bara minigolf, och skulle ha behövt en vänsterklubba, men det gick ändå. ;P Sen gick vi en liten promenad. :)

Hedda, mamma, Lotta

Nere vid ån.

Promenix.

Mickis, Hedda, Jennika. :)

It´sfridayagain

Hejsan! :)
Var ju som sagt på Sägensafari igår. :) Kul men läskigt! Vi såg troll, älvor, näcken, en jätte, skogsrån och vittror. ;) Jag blev skiträdd för vittrorna för dom kom så nära! Haha. Men det va kul iaf, även om man inte såg så mycket för det blev så mörkt.

Idag va vi till mormor och hälsade på en snabbis, sen åkte jag ner till Hambogrillen och åt pizza med Ejje, Elin och Mikaela. :) Sen träffade vi på Ovve och Danne och åkte till Hergårn och badade. :)


Å ikväll ska vi till Heddas familj för grillning! :)

Martina.

Sägensafari

Konstigt väder idag, först sol, sen moln, sen regn och åska, och nu sol igen. ;) Hoppas på bra väder hela kvällen för klockan elva ska vi till Knupbodarna på Sägensafari med Anna, Stiven och Carina. :) Det är typ som en teater, man får följa med ut i skogen och se älvor, jättar och troll och sånt. ;) Mysigt faktiskt. :)

Bild från Sägensafarin lånad av Maja, Majaskoglund.devote.se


Martina.


That empty forest

Haft en härlig dag i solen med Hedda, Lotta, mamma, Nenna och Eddie. :) Men det va iiiskallt i vattnet! Det har ju varit kallt ett tag nu så sjöarna har ju också blivit mycket kallare.

Emma, mamma och pappa har åkt på nån kurs så att Emma får övningsköra så jag sitter här hemma ensam, och lyssnar på Håkan Hellström. Funderar på att ta en joggingtur, har så dålig kondition!
Har tänkt sen början av sommarlovet att jag skulle ut och springa ofta, men så har jag varit små-förkyld hur länge som helst.. Är väl det fortfarande men jag intalar mej själv att jag inte är det. ;)



Trevligt kväll gott folk ! :)


++++++

Heej! 
Strålande sol idag. :D Måste ta vara på de för imorn ska det blir regn. :( Så jag ska packa lite fika och sen ska jag till Västansjö för sol och bad med Hedda. :)

Hedda sommarn -07 ;)


Lookbook


Lookbook.nu


Heey!

Va på ABE med Sandra och Elin idag och gjorde teoriprov och sen uppkörning. :) Skönt att ha det gjort! Sandra och Elin är ju inte 15 än så dom får vänta ett tag, men jag kan köra hur mycket jag vill om nåra dagar. ;D

Elin och Sandra på skolavslutningen ;)<3


Sen tjockade jag mej med hamburgare och glass på Hambogrillen, och efter det blev det saft och kaka hos farmor och farfar. ^^ Måste börja träna! ;)

Nu ska jag kolla på Kronprinsessans födelsedagsfirande! Ciao!


fast and furious

Hejhejhallå! Nyss hemkommen från Ica kvantum, nu ska jag ta och plugga lite trafikregler, (uppkörning och kanske teoriprov imorn) sen ska jag laga tacos och förhoppningsvis köra lite moppe. :)

Den 16 september kommer Fast & furious 4 på dvd! :)


Tjing!


090713

Var ju till Anna, Micke och Jack igår och grattade Anna och Jack. :) Fikade och byggde lego. ;)



Man in the mirror - Michael Jackson


Rockweekend 2009

[Klickbara]
 

RW

Då var årets Rockweekend över, har haft väldans trevligt! :) Många bra band faktiskt, speciellt Mustasch, HEAT och Edguy, sen har jag lyssnat lite på nåra jag inte vet vad heter. ;)


Kommer fler bilder sen, nu måste jag gå och göra mej i ordning för vi ska till Iggesund och gratta faster och kusin. :)

/Martina.

newnewnew

Var ju till Gävle igår då. Fyndade svarta chinos på Bikbok, blårutiga pyjamasbyxor på Cubus, rosablommig bikini på H&M och en t-shirt på Gina. :)



Sen var jag ner på Rockweekend och kollade på Mustasch på kvällen. :) Dom släppte ner badbollar som det stog Mustasch på och både Lisa, Ejje, Vickan, Engla och jag lyckades få en varsin. ;D

Idag har jag varit på moppekurs med Elin och Sandra, sen har det inte hänt mycket mer.. Ska hoppa i mina nya gula gummistövlar och åka ner på festivalen igen om en stund. HEAT spelar kvart över åtta. :)

So long!  /M.

090710

Godmorgon,
Åkte till Bollnäs igår och köpte äntligen en ny mobil! :)

Sen va jag ner på festivalen, träffade Lisa och Wiwwi :) längesen! Sen va jag med Matilda och Ejje hela kvällen. :) 
Fast hårdrock är inte min favorit om man säger så. ;) Nåra bra band va det iaf, och så är det kul att kolla på- och träffa folk. ;) Å jäklar va lerigt det är! Regnade hela dagen igår och nu också. -.-

Nu måste jag gå och äta frukost och göra mej i ordning för en tripp till Gävle! :)
/M.

090709

God förmiddag !
11 grader, blåsigt och spöregnar, och idag börjar Rockweekend. Kunde väl ha varit lite bättre väder då?
Det är ju inte precis min favorit musik men jag  skulle i alla fall vilja se Dead by april, HEAT och Mustasch. :) Dead by april spelar ikväll så jag ska nog ner en sväng och kolla på dom. :)

Martina.


Rockweekend

Tjohej! Har varit duktig å dammsugit mitt rum + hallen uppe och puttsat fönstren i mitt rum idag. Inte ofta det händer. ;)


Rockweekend i Kilafors 9-11 juli 2009
Chickenfoot
Mustasch
Dead by april
Napalm death
H.E.A.T
Dia psalma
Dark funeral
Billion $ babies
Crucified barbara
Queensryche
 m.fl..


090707

Hejhej!
Anna sov ju här inatt, vi kollade på Vi hade i alla fall tur med vädret igen igårkväll, och idag igen. ;P Ingen av oss gillar han som spelar Gösta, men Jens är cool. ;)
Sen har vi spelat kubb, lyssnat och sjungit på Michel Jacksons alla låtar, ätit glass, smultron, rabarber&jordgubbspaj m.m. ;)
Dagen i bilder;






Nu ska jag gå och äta, tjingeling!


17.24

Yes, fick en ny plattång på garantin! ;D

Kom på för typ en kvart sen att Anna kommer ikväll (om typ fem min) och ska övernatta här. :) Får se vad vi hittar på, finare väder nu i alla fall, då blir allt trevligare!



Ha de bra! /M.

Hi dudes!

Tråkigt väder idag, cirkus 17 grader och lite molnigt..
Har inga större planer för dagen.. Halva har ju redan gått. Ska förhoppningsvis till Bollnäs och köpa en ny plattång i alla fall, våran har gått sönder..! -.- Det blir den tredje vi köper. ;P Den första låg i Emmas väska som blev stulen. Men vi måste ha en. ;P Och det får bli en lika igen för den är så bra. ;)

Inte exakt som den här, men väldigt lika.


/Martina.

Bday

Heej!
Idag kom släkten och firade mej. :) Fick pengar, ett halsband, parfym-bodylotion, ett finfint linne, och moppehjälmen som jag köpte är från farmor och farfar. :) Sen ska jag få en mobil av mamma och pappa, så fort jag hittar nån. ;)

Sen har jag kört lite moppe också. På lördag ska jag, Sandra och Elin på moppekurs, sen ska jag bara göra teoriprovet och uppkörningen och sen får jag köra hur mycket jag vill. ;D

Ching! /M.


5 juli


Com to mama!




Jag vill ha en kamera!

Bildbomb !

Såpp, då va chokladbollarna klara. :)
Hittade lite bilder från Vallsänge som Matilda har knäppt;

Anton, Ejje, John.

Anton och Ejje.

Danne, Jeppe, Engman, Ovve

Ewwe, Elin, Linda.

Elin, Ewwe, jag, Linda och Ejje.

Sandra - festfixaren! <3

090704

Tjohej!
Va till Bollnäs idag med mamma och Ewwe. :) Kollade på mobil på Elgiganten men den fanns bara kvar i rosa, och jag vill ha vit&röd eller blå. Får väl köpa den på Flink´s istället, dom skulle få hem till veckan. :)

Köpte i alla fall en foundation. Min har varit slut jättelänge men jag sminkar mej ju inte alls lika mycket nu på sommaren, så därför har jag inte köpt nån förän nu.

Pure mineral foundation från Maybelline. :) Jättebra!


När jag kom hem kollade jag på Twilight på syster och Kristin. :) Sen har jag inte gjort mycket mer..
Men nu ska jag gå och rulla chokla´bollar!

/M.

Inspiratioooon

 Felicialinnea.devote.se
 


W595

Åkte till Bollnäs en sväng med mamma idag på eftermiddan, va in på Elgiganten och kollade på mobil en snabbis. Fyller ju år på söndag så jag önskar mej en Sony Ericsson W595. ;) Matilda har en sån och jag tycker den verkar bra + att den va 200 kr billigare just nu, så därför kan jag få den. ;) Jag har faktiskt haft min nuvarande mobil i 2,5 år. ;)



Ska till Bollnäs imorn igen med Ewwe också. :) Vill ha nya kläder men det finns ju inga roliga affärer i Bollnäs. "/ Får ta och åka till Gävle nån dag men jag vet inte om det är nån höjdare där heller. ;P

Ha en fortsatt trevligt kväll alla! /Martina.

090703

Hejhej! Hemma från Vallsänge nu. Har haft jättekul! Ewwe, Matilda, Elin, Linda, Ejje, Sandra och jag började med att grilla till middag, sen kom moppekillarna och gjorde oss sällskap ett tag, åkte och badade. :)

Lyckades sommna vid halv fyra kanske och sov till halv tio. Bra där! För att vara oss.
Åt frukost, städade och diskade imorse sen åkte Linda, Elin, Ejje och Matilda hem, så jag Ewwe och Sandra åkte och badade. :) Har haft riktigt trevligt. :)
Tyvärr har min kamera legat bortglömd i väskan. ;P Men det kanske kommer nåra bilder senare om jag får tag på nåra. ;)

Tjing tjong!

Vallsänge

Nyss hemkommen från Hedda där jag har solat och badat med henne och Ewwe. :) Nu ska jag ta och packa lite och sen beger jag mej mot Vallsänge för grillning med gänget!

Hörs imorn! /M.


090702

Morn morn!
Blev inge Playa del Norrdyn igår. ;P Vi åkte till Västansjö istället. :) Jennika och Mickis kom också. :) Å de va skitvarmt i vattnet! Typ 25 grader. :)
Men sen blev det dåligt väder, blev molnigt och började åska så vi åkte hem.

Idag ska jag kanske till Hedda för ett dopp med henne och Ewwe i ån igen, sen ska jag till Vallsänge.
Sandra har kommit på att vi (Linda, Elin, Matilda, Ewwe, Ejje, Malin, Sandra och jag, tror jag det blir) ska sova där i sen stuga som hennes mormor eller vem det är, har bott i.  

Bjuder på en snygg bild på Lisa, Wiwwi och Sara från avslutningsfesten. :)


/M.

RSS 2.0