Gröna Lund

Heej! Va ju på Grönan igår, åkte kl 9.00 och kom hem vid 00.15, lite trött nu! ;) Men det va kul. :D Jag gick med Linda mest hela dagen för vi är dom enda som knappt vågar åka nåt. ;) Åkte kvasten med Sandra och Matilda en gång och blev livrädd. ;) Sen åkte vi Fritt fall 8 gånger! (lilla fritt fall då, men det spelar väl ingen roll?) ;D Gick i Lustiga huset, Skrattkammaren och åkte Nyckelpigan. ;)
Hade kul i alla fall, men det va lite jobbigt att gå där 8,5 timme i stekande sol.
Kommer bilder sen när jag lagt in dom på datorn. ;)

Å på fredagkväll var jag, Linda och Matilda till Sandra. :) Vi åt god mat och sen åkte vi till stallet för att mata hästarna, Matilda åkte moppe och vi andra cyklade. Jag fick låna en liten cykel med världens lägsta sadel. ;P
Sen badade vi! Jag tog årets första dopp! Va inte riktigt lika kallt som jag trodde faktsikt.
Danne, Oliver och Engman kom och gjorde oss sällskap också, och sen åkte alla hem till Sandra och fikade på kladdkaka. :)

Stekande sol idag med! Orkar knappt vara ute. ;P Sen ska vi väl åka och fira farmor och mormor idag, mors dag ju!

Ha de bra! /m.


Sommardag !

Så jäkla härligt väder idag! ;D

Slutade tjugo över två och tog 70n hem vid kvart i tre. Sen har jag legat ute och solat en stund och nu ska jag göra mej i ordning för att åka til Sandra. :) Jag och Matilda ska dit ikväll. Vi ska väl laga mat, gå till stallet och mata hästarna och ev. bada. :)

Nu har jag bråttom! Ha en bra fredagskväll! /M.

090528

Salut !
Då var det torsdag igen och dagen har varit fullproppad med lektioner som vanligt! 
Svenska, franska, so, no, matte och en till svenska lektion (på 20 min ;)) har jag klarat av idag! Faktiskt inte så jobbigt. Eller jo, vi hade oförberett prov på franskan, gick väl sådär.. ;P Sen har jag jobbat duktigt så jag blir nog ledig till inläsningsdagen som är på tisdag. :)

Tråkigt väder idag också.. Molnigt och lite regn. Men i helgen ska det blir typ 25 grader och sol i alla fall! :D

Matilda, Anna och Maja förrförra sommaren nere vid Annas stuga. :)


Hoppas ni har en trevlig dag gott folk! ;)


Into the blue

Godkväll!
Sitter här och skriver en liten novell på engelska nu. Måste få bra betyg! ;)

Anna följde med hit efter skolan idag. :) Vi babblade och kollade på Into the blue. :) Vet inte hur många gånger jag har sett den filmen nu. ;)


Nu ska jag skriva klart här och sen gå och lägga mej! Jobbig dag imorron..

Go'natt!

Hey, I put some new shoes on

...and suddenly everything is rigth! ;) (Paulo Nutini - New shoes)

Åkte till Bollnäs en sväng idag efter skolan med mamma och Emma och köpte skor. :)
Sånna här fast vita. :) Sköna o snygga. Fast typ alla har dom, men de gör inget. ;)


Nu ska jag gå och plugga lite tror jag, om jag orkar. ;P Sen ska jag väl glo på tv resten av kvällen! Tjao!

090525

Hey dudes! ;)  Har inte blivit nåt skrivet dom senaste dagarna.. Igår kunde jag inte skriva nåt igår för vårat tangentbord är trasigt, och Emmas dator var upptagen. -.- Ingen aning om vad det är för fel på tangentbordet men det händer inget när man försöker skriva. ;P Skruvade upp alla små skruvar på baksidan och försökte hitta nåt fel, men näe. Så nu passar jag på att låna Emmas dator när hon inte är hemma. ;)

Imorse kom Matilda och hämtade mej med moppen åsså åkte vi och Ewwe till skolan till tio i tio. Sen fick vi sluta lite tidigare så då hann jag med tidiga bussen hem. :)

Blev så jäkla arg i lördags när Ellenor vann första tävlingen i Robinson och Erik röstades ut! Han va min favorit ju! ;P
Jaja, nu hoppas jag på en seger för Anna eller Jarmo. ;)


Inga stora planer inför kvällen.. Ska nog provköra moppen i alla fall. :)
So long!

Tick of time

Sitter här och nördar mej som vanligt.. ;P Inget kul på tvn ju. Lyssnar på The Kooks i alla fall, blivit fast för "Tick of time" idag. ;P Härlig låt. ;) Får mej att längta till sommaren ännu mer! Men nu är det inte långt kvar! :D

Deras utseenden är kanske inte så jättemycket att hurra för, men låtarna är bra! ;)


Kanske blir en sväng till Bollnäs imorn. :) Hoppas jag är bättre i förkyldningen bara. Nu måste jag snyta mej typ en gång i minuten. -.-

Ska väl gå och lägga mej i soffan och kolla på tv nu ändå, kanske går nån bra film som jag missat? Annars går jag och lägger mej så kanske jag sover bort sjukan.

Tjing!

Fredag hela veckan !

Hej! Är lika förkyld idag också så jag har inte gjort så mycket idag heller.. Har varit och hälsat på mormor och morbror en sväng och sen har jag legat ute och solat till The Kooks och grannens vedkap. ;)
Ska bara vara hemma ikväll också. Slappa och kurera mej så jag blir frisk fort! ;)

Har inget mer att skriva men bjuder på ett kollage på Adam Brody! ;)



Ha en bra fredagskväll! :) /m.

Grillning!

Morsning!
Vaknade förkyld imorse. :/ Så idag har jag bara varit hemma och slappat. Har solat en stund och kollat på lite O.C med storasyster. ;) Sen följde jag med och handlade bl.a kött och majskolvar som vi ska grilla nu. :) Skitgott!
Mer än så har jag inte gjort idag. ;)

Å nästa helg drar jag till Grönan! Fritidsgårn brukar fixa en resa dit på våren och en på hösten. :)
Fast jag är väl den enda av alla som ska med som knappt vågar åka nåt, men det blir kul ändå hoppas jag. ;)


Ciao!

Skogsdag

Idag har hela 8an haft skogsdag, vi åkte till Djupsjön-Römmabergets naturreservat (tror jag det hette). ;) Gick runt på olika stationer och lyssnade på massa saker om jakt, fiske, skog, natur å bla bla bla..
Fick i alla fall en matpaus, så vi satt ute i skogen och fikade och hade det trevligt. ;)

Fotografen heter Matilda. ;)
   



Och nu är man ledig fyra dagar framåt också! Härligt! :D Har än så länge inget planerat för morrondagen, vi får se vad som händer. :)

/Martina.

21.37

Blev varken Bollnäs eller en joggingtur ikväll. ;P Det blir aldrig som man tänkt sig.
Ewwe kom i alla fall hit en sväng. :) Hon ville komma och kolla på Gossip Girl för hon hade missat det. ;)




Nu ska jag krypa ner i sängen! Nattnatt!

090518

Tjollahopp!
Fick lite sovmorron imorse för vi börjar inte förän tio i tio på måndagar, åsså åkte jag moppe med Ewwe. :) Har bara tre lektioner och så slutar vi kvart i två. :)

Har inga stora planer inför kvällen.. Ska kanske till Bollnäs en sväng, får se hur det blir. Sen skulle jag behöva ut och springa lite också. Min kondition är inte den bästa om man säger så.

Bara 3, 4 veckor kvar till sommarlovet nu! :D

Malin, Ewwe, Elin, Sandra, Ejje, Vickan, jag,
Ida, Matilda och Linda på skolavslutningen förra året. :) 


/M.

Konfirmerad!

Då var man konfirmerad då! :) Klev upp vid halv åtta imorse och började locka håret på en gång. ;) Höll på i en timme för jag har så tjockt hår!
Kl halv tio va vi i kyrkan, tränade igenom sångerna och dramat en sista gång. Sen bytte vi om till våra kåpor och gick in i kyrkan till den blomstertid nu kommer och en massa kamerablixtar. Allt i kyrkan tog ungefär 1 och en halv timme..! Sen blev det lite fotografering och sen åkte vi hem hit och åt och fikade. :) Fick två halsband, en ring, en sjal och massa pengar! :)

Sandra, jag och Matilda <3

Jack hoppade studsmatta ;)


Micke, Jack och Emma



Nu ska jag fortsätt kolla på One tree hill! :)  Tjing!

-

God kväll!
Har precis kollat på slutet på Robinson på datorn, missade örådet för Maja och Matilda kom en sväng och kollade på min moppe och babblade lite. :) Matilda har ju fixat moppekortet nu. :) Min moppe står bara ute i garaget för jag får ju inte köra än.. ;P

Matilda och Maja i somras :)<3


Nu ska jag gå och kolla på ESC tänkte jag. Hoppas ni har en bra kväll! :)

Martina.


Genrep

Tjohoo! :)
Varit på konfirmationsträff idag, fotografering i våra fina kåpor och genrep. ;) Imorrn smäller det!

Ikväll ska jag bara sitta framför tvn och äta godis och kolla på Robinson. ;) Sen blir det Eurovision Song Contest också. Inte för att jag gillar Sveriges bidrag så mycket precis.. men jag måste väl kolla ändå. ;)

Här kommer tre bilder från konfalägret förra helgen. :) Fick inte så många bra bilder.. Hade inte tid att knäppa massa kort. ;)

Elin och Köhler


Sandra och Malin ;)<3

Köhler, Adam och Matilda :)



Auf wiedersehen! ;)

Torsberg på stan

Hade först gympa på morron, sen åkte alla 8or till Bollnäs på torberg på stan. Nåra Torsbergare va på stan och visade lite om sin linje.. Kollade bl.a på esteterna när som sjöng och dansade. :) Sen va vi mest uppe på Onbacken och gungade, kastade runt en tennisboll och hade trevligt. ;P

Bild på Matilda och Elisabeth från igår. :)<3
Fotograf: Maja.




Nu måste plocka ihop alla grejer jag har i hallen innan mamma blir riktigt arg. ;P Sen blir det tacos! Och efter det soffan, tv och nåt gottans atta äta! ;)

Trevlig helg! /Martina.


Gävle

Halloj! Tog först skolbussen ner till skolan och sen tåget till Gävle kl nio med Matilda, Ejje och Adam. :) David sov så han blev inte med..? 
Gick runt i massa affärer, sen efter ett tag kom Anton (M & M´s kusin) också och sen åt vi på Pizza Slice eller va det heter,  :)
Maja, Joline och Hedda va ju också där idag så jag tog tåget hem med dom. :) Å dom andra stannade kvar .

Köpte i alla fall lite grejs. :)

Linne - Bikbok 149 kr


T-shirt - Gina Tricot 99 kr


Puder 49,50, Mascara 85 eller nåt (extra pris) från H&M. Nagellack - två för 39 på Cubus. :)



Nu ska jag äta, sen blir det handbollsträning!

Martina.


Onsdag!

Heej! Min onsdag började med att jag missade bussen så farmor fick skjutsa mej. ;) Hade först engelska på morron, sen bild, no och sen bild på elevensval tills vi slutade. :) Molly och jag hade skrattanfall på elevensval som vanligt. x)

Hade tyvärr ingen bra bild på Molly, så här får ni en snygg (men gammal) bild på Wiwwi och Sara istället. ;)


Ikväll måste jag plugga en massa matte! Har inläsningsdag imorn och jag sa att jag skulle jobba matten (som jag inte hunnit klart med) hemma, så jag kan åka till Gävle i stället för att gå i skolan imorn. ;P Ejje, Matilda och jag ska till Gävle och handla massa! ;) David och Adam ska nog också med, och så ska Jollan, Hedda och Maja dit. :)


Nä, nu måste jag sätta fart med pluggningen!  /M.

090512

Tjosan hejsan! Tisdag idag. Handboll på gympan. Gick som det gick. ;) Har faktiskt inget att skriva egentligen.. Måste duscha nu, sen ska jag på konfaträff! Hoppas ni har/har haft en trevligt dag! ;)

Bjuder på en bild fin sommarbild på Matilda i alla fall, i detta värdelösa inlägg. ;)



Ciao!

I´m back!

Hello! Nu är jag tillbaka! Eller, jag kom hem igår vid 12.30. ;) Har varit på konfirmationsläger på Teatervesksa´n i Bollnäs och haft jättekul. :)
Vi har sjungit, skrattat, kollat på film, övat på ett drama som vi ska spela upp i kyrkan när vi konfirmerar oss och en massa mer. :)
Våran präst Mange tog en sväng med nåra av oss i Svenska Kyrskans minibuss till prästgården för han skulle fixa nåt där.. Jag, Elin och Sandra sjöng halleluja och hade det trevligt! ;D
Kommer bilder senare när jag orkat ladda in dom på datorn. ;)


Har ju ingen handboll på måndagar längre så ikväll händer inte mycket. Ska göra klart en svenska uppgift och ta en jogging tur tror jag sen händer det nog inget mer..

So long!  /m


Konfaläger!

TJOHEJ!
Sticker på konfirmationsläger över helgen! Kommer hem på söndag eftermiddag! :)

Bild från förra lägret i Undervik. Adam, Matilda, Ejje och Köhler. :)



Martina.


Natt´natt

Träning ikväll på Bruket, va bara nio stycken. ;) Gick knappt att hålla i bollen för den blev så hal när den blev blöt av regnet. ;P Sen skulle vi springa tillbaka till Haneborg i värsta stormen! Fast det inte alls är långt så va det hemskt! ;o Det regnade och haglade, blåste som fan och kallt vare! :S

Jaja. Nu ska jag gå och torka håret och packa gympakläder, sen ska jag sova. :) Gonatt! <3

090507

Börjar med ett Grattis i efterskott till Linda som fyllde 15 i tisdags! :D<3

Gammal bild ;)


Torsdag idag = massa lektioner! Men dagen har inte varit så hemsk i alla fall. Fick börja tidigare på matten så då hann jag med halv två bussen hem. :)
Just de! Va till Borlänge igårkväll och köpte moppe! :) Lite tröttsamt att åka bil, men men.. De va det värt. ;P

Nu måste jag gå och börja packa lite, åker nämligen på Konfaläger i helgen. Men vi ska bara till Bollnäs på Teaterverkstan. :S Hoppas det blir kul ändå. ;)
Sen halv sju ikväll blir det handbollsträning ute inför Stora Enso cupen. :)

Ha de bra!

Klippning!

Tjohej! :) Tråkigt väder och seg dag i skolan idag.. Forfarande trött efter helgens äventyr. ;P Kom i alla falla hem vid tre kanske sen jag inte gjort nåt vettigt. Ingen handboll ikväll, för vi ska börja träna ute på torsdagar nu inför Stora Enso cupen. :)
Men ikväll ska jag äntligen klippa mej! Behövs verkligen då min lugg knappt är nån lugg längre känns det som. ;)



Nu ska jag plugga lite matte. Om jag orkar. ;P Men jag måste.


Martina

090503

Hallå! Nu va det nåra dagar sen jag skrev sist.. Har inte haft tid, men här kommer en massa text om vad jag har haft för mej. ;P Ni gör det bra om ni orkar läsa. ;)

På sista april va jag, mamma och pappa hos Annas familj. Åt mat och kollade på tv. :) Sen åkte vi till Acktjära där det va kase, fyrverkerier och en massa folk. :)

Sen på fredag va det ju första maj så man va ledig! :)
På kvällen var jag, Sandra, Ejje, Linda, Ewwe, Malin, Elin, Ida, David, Köhler, Rune och Adam till Matilda för att fira att hon fyllde 15 sista april. :)<3
Fikade gott, lekte lekar och myste framför en liten grill m.m!
Sen sov alla vi 9 tjejer ute i stugan på Matidas gård. :) Killarna skulle gå hem sa dom (typ 5,6 km), men dom lurade oss och kom  tillbaka och och  försökte skrämma oss. ;P Tillslut åkte dom i alla fall bil hem. ;)
Hade riktigt trevlans men det blev bara ca 4 timmars sömn, så nu är man lite seg. ;)



Åkte hem från Matilda på förmiddan igår och sen följde jag med mamma och Emma till Bollnäs en sväng. På kvällen va jag bara hemma och kollade på Robinson. :) Mitt favoritprogram just nu! ;)

Och idag va jag på den sista gudstjänsten jag va tvungen att på på för konfirmationen! Äntligen klar. ;) Nästa helg åker vi på läger, och sen konfirmerar vi oss sen 17 maj!

Nu måste jag gå och städa och plugga lite matte, sen blir det One tree hill, Gossip Girl och Wipeout! ;D  /M.


RSS 2.0