Handbollsavslutning

God kväll på er! Kom hem från handbollsavslutningen för en stund sen.
Cyklade till Hedda, där även Joline var, sen träffade vi Maja i Norrbyn och så gjorde vi sällskap till Hamburgekvällen/avsluntningen som som vanligt va i skolmatsalen där vi åt Hamburgare, glass och hade prisutdelning. :) Från vårat lag (vi som är född 93-95) fick Hedda pris för hon hade tränat mest av oss, och så fick alla vi medalj för vi kom trea i serien. :)
Hedda fick punka på cykeln precis när vi kom dit, så jag fick cykla ensam när jag och Majsan hade skilts åt i Norrbyn. ;) Men jag överlevde.

Nu ska jag vara duktig och gå och lägga mej, så är jag förhoppningsvis pigg imorron så jag inte sover över. ;)
GOD NATT!

090427

Tjohej! :) Ny vecka och nya krafter! Fast jag har inte haft nå vidare krafter idag.. ;P Började med att jag sov över en halvtimme. Vaknade först av klockan, stängde av den och somnade igen. -.-
Hann i alla fall med bussen, men sen när jag kom till skolan satt vi bara i tv rummet och slappade tills SOn började tio i tio, och efter det hade vi engelska.
Sen skulle vi egentligen ha SO igen efter lunch men vi slapp den lektionen så vi gick till Prickiga lekparken en stund i stället och så hann jag med halv två bussen så jag kom hem en timme tidigare. :)

Nu ska jag försöka göra engelska läxan och läsa lite i NO boken.. Har NO prov den här veckan, vet inte vilken dag än men hoppas det är på torsdag. ;) Men det blir nog inte så svårt,  vi ska ha bok-prov två och två.

Handbollsavlutning ikväll - Hamburgeätning och prisutdelning m.m. :)



Martina.

Soool !


Hej alla glada! :)
Idag har jag varit med Hedda hela dagen. :) De va längesen sist så det va kul. Träffar ju henne varje dag i skolan men ändå. ;)
Hon kom i alla fall hit och vi satte upp min studsmatta och solade - jättevarmt! Typ 20 grader i skuggan och cirkus 26 i solen! :) Sen tog vi cykeln till henne där vi satte upp hennes studsmatta också. ;) Sen har vi bara slappat i solen och spelat kort. :)

Cyklade hem vid sju, sitter här ensam nu och har precis ätit hamburgare. Mams och paps kommer väl hem snart skulle jag tro.. Och om en kvart börjar Robinson! :)

CIAO!

Freedaag! :D

Hey dudes! ;) Härligt väder idag också! :D Soligt och varmt, 18 grader ute i skuggan nu. :)
Hade gympa på morron, spelade pingis med Ida, sen rundpinigs. :) Är inte på bra på pingis, men det är kul ändå. ;)
Sen hade vi demokratitid, svenska och sen lunch. Satt ute i solen på lunchen idag också, skitvarmt!
Sista lektionen hade vi bild sen slutade vi vid halv tre, men det går ingen buss då så jag, Malin och Ida satt ute i solen igen, sen gick Ida och jag och köpte glass. :) Å sen tog vi halv fyra bussen hem ..



Nu ska jag gå och hjälpa mamma lite med maten - Grillad fläskfilé! :)

Ha en bra fredagskväll! /M.


Sommardag!

Heej! :)
Var hur trött som helst imorse men jag kämpade mej upp ur sängen och gjorde mej redo för veckans jobbigaste skoldag. Först svenska, där vi fick göra floursköljning också. ;P Sen Franska, so, no och efter det va det äntligen lunch!

Satt ute i solen i våra snygga brillor hela lunchrasten, jättehärligt väder idag! :) Kändes som sommar, men sen såg jag snöhögarna som ligger kvar på skolgården. ;P


Fortsatte med grupprovet på matten, men vi fick sluta efter tjugofem minuter så då hann jag med halv två bussen hem. :)
Nu ska jag gå ut i solen! :D /M.

Träning!


Tjohej! Hamnade här igen.. ;) Har gjort mej klar för handbollsträning och väntar på att Hedda och hennes pappa ska komma och hämta upp mej. 
Det har varit molnigt mest hela dagen med bara nåra solglimtar här och var, men nu är det blå himmel och sol igen. :) Härligt jogging-väder. ;) Vi joggar en liten runda ute innan vi börjar träna i hallen .


Gammal bild på Ejje, Elin, Meddan, Ida, Vickan, Matilda, jag och Ewwe. ;P Fast Ejje och Ewwe spelar inte längre. "/


Martina.

090422

Dagen började med att jag vaknade av en irriterande väckarklocka som vanligt, stängde av den och somnade igen! Så tio över sju väckte syster mej och då fick jag lite brådis. Sen när jag trodde att jag hade skitbrottom ut till bussen va de en hel kvart kvar. ;P


Kom i alla fall till skolan, hade engelska på morron där vi fick reda på hur det hade gått på provet. Gick inte så bra för mej men jag fick G iaf.

Efter lunch åkte vi buss till Bollnäs för att kolla på en dans/teater. Den va lite konstig, men bra också. Alla va så bra på att dansa! Jag vill också kunna dansa ju. ;P

Grattis till Danne som fyller 15 idag! :)
 

En bild på Ewwe får det bli också, för hon stack till Cypern igår! Och Sara till Kina idag för att praoa där! ;O



Tjingeling! /M.


Idagärdettisdag

Hejsan hejsan! :) Rätt trevlig dag i skolan idag och sen har jag varit på konfaträff ikväll mellan 18 och 20. :) Ska gå och kolla på tv nu, tisdag = Andra Avenyn. ;) Stretcha ska jag också göra, hade cirkelträningpå gympan idag så det kan behövas.
Har inget mer att skriva men här får ni nåra snygga bilder från innebandyturneringen iaf. ;)
 

Ciao !


Gonatt

Hallå! Kom hem från träningen för en liten stund sen, så nu jag har ätit mackor och oboy! En kul men jobbig träning var det ikväll, och vi va bara 8 st. ;) Hasse och Mats som brukar träna oss va på handbollsmöte så Håkade tränade oss istället, och han körde rätt hårt med oss, men de va kul! ;)

Nu ska jag packa upp väskan och sen packa den igen (gympa imorn), torka håret, borsta tänderna och sen sova.
Gonatt!


090420

Rätt lugn dag i skolan idag. Började 9.50 med so, sen engelska - där vi fick en överraskning för vi skulle ha prov! Men bara hörövning och sen skulle man skriva en liten uppsats, så jag tror det gick rätt bra. Efter det var det lunch och sen so igen, slutade kvart i två och tog halv tre bussen hem.

Handbollsträning ikväll också, har inte tränat på en och halv vecka så det känns lite jobbigt. ;) Men det blir nog bra bara
jag kommer dit hoppas jag!


37 dagar kvar till sommarlovet nu! :D

/M.

Last day


Hej !
Sista dagen på lovet idag och jag är bara hemma och gör ingenting. ;) Har kollat på film, suttit här framför datorn och så har jag gått en liten promenad med mamma..
Hade lite små funderirngar på att gå på bio - Pettson och Findus. ;) Men de blev inget.. ;P

Min kväll kommer i alla fall se ut som alla söndagskvällar brukar göra för mej; 18.05 - One tree hill. 19.00 Gossip girl. 20.00 - Wipeout. ;)

Nu ska jag äta,

Martina

23.44

Hejhejhallå!
Var ju som sagt ner till Annas familjs sommarstuga idag. :) Vi satte upp studsmattan där också, så nu äre bara min kvar. ;) Sen när vi kom hem till Anna igen så satt vi ute och solade ett tag. :) Åkte hem och åt jättegod mat, och sen var det ju tänkt att vi skulle gå upp på Hårgaberget, men det blev aldrig så.. ;)

Så jag har bara suttit framför datorn och kollat på Robinson ikväll. Tycker så synd om laget som har bott i träsket. ;P Men nu skulle dom ju få flytta. Jag gillar Erik Blomqvist iaf, hoppas han vinner. ;)

Nä, nu ska jag gå och sova, Godnatt!

It´s friday baby!

Tjohej! :)
Vaknade runt halv tio idag, åt frukost och gjorde mej i ordning för att åka till Bollnäs med mamma. Träffade på både Elin och Ejje. :) Och sen köpte jag två av sakerna på min långa önskelista! ;) Rutiga skjortan i inlägget nedan och en grå munkjacka. :) Men jag funderar på att byta munkjackan till en annan storlek. Provade både pojk- och flickmodell, och köpte 160 i pojk. Men jag tror kanske att 170 i flick blir bättre. ;)
Jaja.. skitsamma.
När jag kom hem från stan åt jag lunch och sen stack jag till Matilda. :) Vi satte bl.a upp studsmattan. :)

Bilder från i höstas när vi hoppade studsmatta, kolla in hennes snygga frisyrer! ;)
 

Imorn ska jag följa med Anna till hennes sommarstuga och va där över dan, så jag hoppas att det blir bra väder. :)
Senare på kvällen ska förhoppningsvis jag, Matilda å ett gäng till upp på Hårgaberget. ;)

Nu ska jag gå och glo på tv men familjen! ;)  Tjing!

Önskelista

Halloj! Inget bra på tv ikväll så jag hamnade framför datorn igen. ;)
Läste mitt horoskåp i VR igår och enligt det har jag tur i pengar just nu! Tror jag ska ta och köpa mej en lott och hoppas på vinst! ;)

Här är en liten del av alla saker jag vill ha. ;)

                            
                            Stickad väst.
 
Bilder lånade av Louisestyle.devote.se
   

+ en ny mobil, ett par nya jeans, och kanske ett par jeansleggings? mm mm..

Hitch

Tjohej! :D
Blev ingenting hos Sandra idag, men Linda, Ewwe, Ejje, Matilda och Elin kom hit till mej. :)<3 Vi kollade på Hitch, en film om en dejtingdoktor. ;) Åsså spelade vi Guitar Hero och åt kladdkaka. :)



Nu ska jag kolla på Pimp my ride. ;)  Ha de!

090415

Hej å hå! Idag har det inte hänt mycket.. Egentligen skulle Anna komma hit men hon mådde inte så bra så det blidde inte så.. Jag har bara kollat på tv, suttit vad datorn och spelat Guitar Hero med syster.

På eftermiddan blev det tacos och sen skulle syster hämta nåra grejer hos en kompis som hon glömt så då följde jag med så man får se lite mer än bara skog idag. ;P De va nog dagens höjdpungter.. ;P

Imorn ska förhoppningsvis jag, Elin, Matilda och kanske nån mer till Sandra och rida. ;) Matilda och Elin kan inte rida så det ska bli lite kul att se dom. ;P Själv har jag ju ridit på ridskola nåra år och sen med nåra kompisar, men inte längre, så nu va det välidgt länge sen jag red sist.
Elin och jag va sugen på att åka till Gävle och handla men ingen annan kunde eller hade pengar så det får bli en annan gång.. Roligare om man är nåra fler. ;)

Nu ska jag gå ner till mamma och kolla på Du är vad du äter eller nåt med henne. ;P

/M.

090414

Hej hej hej!
På söndag åkte jag till systrarna Arvidsson. Ida, Sandra och Elin kom och gjorde oss sällskap på kvällen också. :) Vi åt massa godis, popcorn och kollade på; One tree hill, Gossip girl, Wipeout och Mina dina & våra. Tog en liten promenix gjorde vi också, och sen vid halv ett åkte Ida, Sandra och Elin hem, och jag, Maja och Matilda gick och la oss!

Igår åt vi ännu mer onyttigheter och kollade på ännu mer tv. ;P Bl.a Camp rock och 6 dagar och 7 nätter. ;)
Sen på kvällen kom mamma och pappa och hämtade mej efter att dom kommit hem från en Ålandskryssning som dom varit på med Maja och Matildas föräldrar och en massa fler!

 Maja :)                  Matilda :)
 

Nu ska jag göra mej i ordning för en tripp till Anna. :) Härligt med påsklov! :D

Robinson

Hallå! Idag har jag varit till Bollnäs igen. ;) Åkte en sväng med familjen, och kom hem med klänningen jag la undan i torsdags. :) Nu sitter jag vid datorn hos farmor och farfar, har ätit gott grillat kött. :)
Men nu ska jag gå och kolla på  Robinsson igen!



Ha en fortsatt trevlig påskaftonskväll! ;)


Skärtorsdag

Hej på er! Kort dag i skolan idag, slutade vid lunch, sen gick jag och Anna hem till henne och sen åkte vi till Bollnäs en sväng. Fyndade på Karlsson och Dollar. ;) Örhängen för 6 kr bl.a! ;o Och så provade jag en jättefin klänning som jag såg igår också, en vit med mörkblå prickar. :) 300 kr på Åhlens. Men jag köpte den aldrig, la undan den tills på lördag så får jag se hur jag gör. ;)

Ikväll ska jag bara vara hemma. Nästan alla andra ska väl på Tranan, men tråkig som jag är så ska jag bara vara gemma. ;)
Imorn kommer faster, Micke och kusinen hem och häslar på också, så då ska vi äta påskmat hos farmor och farfar. :)

Kusin Jack. :)


Nu ska jag gå ner och kolla vad det blir för mat. Glad Påsk allihopa! :D /M

Sundsvallcup

Här kommer lite bilder från helgen. :) Fick inte så många bra bilder för jag glömde kameran på skolan där vi bodde på lördagen. ;)

Lisa och Medina :)
 
Massa folk Nordic hallen.

Vickan, Elin, Amanda, Matilda.
Färdigstädat i klassrummet där vi bodde och dags för hemfärd.


Folk.


Nu ska jag byta om till träningen, ciao!

Inläsningsdag!

Hejhejhallå!
Klockan kvart över tio idag tog jag bussen till Bollnäs med Linda, Sandra, Matilda, Ejje, Köhler, Rune och Adam. :) Men Bollnäs är så tråkigt. ;PFinns nästan inga roliga affärer. 
Hittade två snygga t-shirtar på JC men dom var för dyr för min plånbok. :/ Kollade på skor också, men dom enda snygga jag hittade var lika som Ejje har, och så va dom också lite för dyra. ;) Åt i alla fall på Pizza Milano, köpte ett nagellack på Åhlens, fikade glass på Krokanen och va in på bl.a annat JC och Åhlens tre gånger m.m.. ;P

Matilda och Ejje i bussen påväg hem. :)

Adam på Lindex. ;P

Adam, Köhler, å Rune där bakom. ;)


Träning ikväll också. Med både c-tjejerna, a-tjejerna och damerna. :)
Nu; mat!  /M.

Hemma!

Tjohej!
Hemma från cupen nu. Eller, vi kom hem på söndagkväll men ändå. ;) Kom till kvartsfinal där vi mötte Härnösand, men då förlorade vi. :( Stort. Men vi är supernöjda med en sjätteplats av 33 lag! :) Kommer bilden senare när jag orkat lagt in dom på datorn. ;)

Skola idag som vanligt. Men jag, Sandra och Matilda stog i kiosken på fritidsgårn till kl 13, sen vare matte och efter det no.
Imorn är det inläsningsdag och jag är ledig! :D Jag, Sandra, Ejje, Linda, Matilda och kanske Elin eller nån mer ska troligtvis till Bollnäs. :) Sen på torsdag går vi bara halvdag sen är det påsklov! :D

Nu ska jag snart äta, sen kl 18 blir det konfa.träff!
/ M.

2:a april!

Tjoho! :D
Dagen har varit ovlanligt bra med tanke på att det är torsdag! Fast SO:n va inte så kul.. Vi har börjat med religion och sånt skit. ;P Jag, Matilda, Fredrik och Calle är i en grupp och vi ska skriva om Satanismen. (dom som tror på satan)
På matten var det prov också, men vi gjorde grupp-prov och jag var med Matilda och David. Gick bra faktiskt. :) Fast vi är inte klar än..

Igårkväll var jag ju som vanligt på handbollsträning, och nåra försökte lura mej och nåra fler att våran tränare Hasse hade brytit foten och inte kunde vara med på Sundsvallscupen i helgen. Men vi gick inte på det. ;) Inte lurade jag nån heller.. Fast Ejje och Matilda lurade Sandra (som är i Vemdalen) att Elin hade blivit tillsammans med en viss person, men hon trodde inte länge på dom.. ;)

Kopparcupen i Falun i januari.



Nu ska jag äta nåt och sen ska jag packa till cupen. Åker imornkväll 18.30!

Kram M.

RSS 2.0