Sista mars.

Hejsan hejsan! Gick sista skoldagen innan påsklovet idag, fast vi slutade redan halv tolv, och imorn är det Hönan Agda - innebandy- och volleybollturnering för niorna på Kilafors, Granberg, Gärdet och Lust&Lära. ;)

Nu ska jag vara duktig och plugga lite, men jag vet inte vad jag ska välja - svenska, matte, fysik, teknik eller historia? -.- Tror jag ska skriva lite på svenskan, eller så pluggar jag inte alls, har lång tid på mig. ;)


kolla vad snö vi hade! fast det är lite från taket också. ;) vi har fortfarande massa snö kvar men det är på god väg att töa bort! :)

Tjing!

SM-final

Hejsan hejsan!
Var till Bollnäs med mamma en sväng idag, var på Albert & Herbert bara. Hittade lite kuddar, ljuslyktor och så lite schampon och sånt.
Ligger i soffan och kollar på bandy nu, SM-final mellan Bollnäs och Hammarby, heja Bollnäs!

10 mars.

Tredje dagen på lovet idag och jag är hemma och gör ingenting.. Men det är rätt skönt faktikst. ;) Fast jag ska nog ta mig ut på en liten promenix och ikväll ska jag tvinga iväg mig själv på handbollsträning. ;p
Igår var jag i alla fall på stan med Anna. :) Hittade ett par mörkblåa converse-lookies, lockspray och lite annat krafs. ;)

Töar för rullt idag och förrgår hade vi första tövädret på hela vintern typ, har inte haft riktigt töväder sen lucia (!) Nu är asfalten framme i alla fall så snart är det vååår! ;D

Faster, Micke och kusinerna var hemma och hälsade på söndag till måndag. :)
Lova.

Jack.


/M.

TORSDAG.


2 suddiga bilder från skolan för nån vecka sen; Anders, Matte, Rune och Patrik. ;)

Dagen började med bio med skolan, vi såg filmen Prinsessa och den var ganska bra faktiskt, i alla fall bättre än vad jag trodde. ;) Efter det hade jag och Sandra idrottsledarskap med 6orna. Var man sådär bråkig i 6an? ;p Haha. Sen hade jag muntligt svenska nationelltprov, gick bra faktiskt. :) Och sist men inte minst, bild!
Inläsningsdag imorn. Behöver bara dit en snabbis men tänkte vara duktig och stanna kvar och göra lite extraarbeten, och sen är det lov! :)

Martina.

Français




Hedda :)

Ett par bilder från skoterturen till Gopen med Hedda och hennes familj för några veckor sen. :)
Mysigt med snö ibland ju, kul med skoter och madrass. ;) Men nu vill jag ha värme, tack.

Hejhejhej. :) Kom på igårkväll när jag gått och lagt mig att jag har franskaprov imorgon, iget stort prov men ändå.. Så jag sitter och försöker plugga sammtidigt som jag kollar på Bygglov, men det blir mer tv-tittande än plugg känner jag.. ;p

Martina.

1 mars.


Hallelåja! Redan första mars? Vårmånad och snön bara fortsätter falla. Men man ska väl inte klaga, inga täcken på växthuseffekten och det är väl bra? Här har det inte töat sen Lucia i alla fall!

Stannade hemma idag också, dock mycket bättre så imorn ska jag till skolan! Var väl det jag hade och säga. Haha. Nu ska jag tvinga mig själv att läsa Låt den rätte komma in (svenskaläxa..)

/M.

Season premiere.

Den här veckan börjar äntligen alla bra serier igen, förutom den bästa: One tree hill, som kanske inte kommer fortsätta över huvud taget. :O
Men dom jag ser fram emot är i alla fall Grey's Anatomy och True Blood  på onsdag och Gossip Girl på söndag. :) Och så börjar ju Wipeout nästa söndag också. ;)





LATER!


RSS 2.0