Playa del Norrdyn

Hej på er!
Idag har jag umgåtts med Ewwe och Hedda igen. :) Vi har vairt hos Hedda och solat och badat i ån. Dom har grävt ur där så det är som en liten damm typ. Brygga å flotte har dom också. ;)

Sen åkte mamma och jag till Bollnäs, köpte äntligen en moppehjälm! Den är inte skitsnyg precis, men den duger. :) När jag kom hem igen så kom Hedda och Ewwe hit för att kolla på film. :) Kollade på Ett monster till svärmor, haha. Och sen blev det Morden i Midsomer.

Nu ska jag gå och sova, imorn ska vi hem till Hedda till Playa del Norrdyn igen. ;P

Martina.


09.05

Godmorgon godmorgon!
Vakande värsta tidigt idag, kl åtta. :S Klev upp då också. ;P
Men nu ska jag ta och äta lite frukost, och lite senare ska jag och Ewwe hem till Hedda för sol och bad. :)



Tjing!


Inspiration

Felicialinnea.devote.se


snygg! ;o


090629

Hejhejhallå!
Mys vid Mjölkbrinken idag med Ewwe, Hedda och mammorna. :) Åkte dit vid halv elva och va hemma igen halv fem. Man blir faktiskt trött efter en hel dag av sol och bad, men härligt är det!

Hedda <3 Hon har blivit värsta brun dom här dagarna! ;o Fast det är väl ingenting att bli förvånad över, det blir hon varje sommar. ;)


Auf wiedersehen!


Seashore

Haft en härlig dag på stranden idag med Maja, Thomas, Helena, mamma och pappa. :) Skitvarmt! Men man ska inte klaga, nu när sommaren äntligen är här.

Majsan <3

Vilma :)



Och imorn ska jag till Mjölkbrinken igen, med Hedda och Ewwe. :)

Nu blir det nog kvällsdopp vid Gillnäs! Ciao!


Season in the sun

Hejhejhej!
Här kommer lite bilder från gårdagen. :)



Stekhett idag också!
Ska till Orn, där M och M´s familj också befinner sig. :)
Martina.


Soooool

Morsning korsning!
Har tillbringat nästan fem timmar på en liten strand med Ewwe idag. :) Fast Ewwe var nog mer i vattnet än på stranden. ;) Trevligt har vi haft i alla fall. Supervarmt!

Stekte hambrugare när jag kom hem, och nu sitter jag här med datorn i knät, och kollar på Sommarkrysset. :) Ensam. ;P Mamma och pappa är hos släktningar och storasyster är på festival. Men jag har det trevligt här, saknar lite marabou bara. ;P

Hoppas alla haft en bra dag i solen! Kommer nåra bilder från min dag lite senare.

Tjing!


Mjölkbrinken

Hej! Lika soligt och varmt idag som föregående dagar. :) Det gillar vi! Fast jag kan inte bada så mycket, är fortfarande hostig. :( Skitsamma, ska packa väskan och hoppa på cykeln till Ewwe om en liten stund. Vi ska till Mjölkbrinken för att njuta av sommaren! ;)


 Au revoir!


Hothothot!

Aloha! Har ni det bra i värmen? Det har jag i alla fall. ;) Skithärligt väder ju!


Var ju som sagt i Anna och hennes familjs sommarstuga idag. Tog en sväng med båten till stranden i Skog, sen har vi paddlat vindsurfingbräda, solat, fikat och badat. :)
Vid fem ungefär åkte mamma och jag hem, köpte pizza på vägen och sen satt vi på altan och mumsade i oss det. ;)

Nu ska jag nog ta och smörja in mej med  After sun sen ska jag väl bara slappa! /Martina.

Solbacken

Godmorgon!
Sitter här och glor på tv i pyjamas, men ska väl ta och äta frukost och gå ut solen. :) Sen ska jag ner till Solbacken, Annas sommarstuga. Trevlans. :)



Ha de bra! /M.


Canoe!

Hejsvejs!
Blev inge Orn idag, jag hamnade hos Hedda med henne, Jollan och Maja istället. :)
Vi paddlade kanot i ån, råkade få i vatten lite då och då och tillslut blev det lite för mycket så vi sjönk! Haha! Det va i alla fall grundt så vi kunde stå och ösa ut det mesta av vattnet och tog oss i kanoten igen. Men sen satt Hedda och gungade kanoten så vi fick i mera vatten, då blev det lite för mycket igen så vi sjönk en gång till! x) Då va vi så nära bryggan så jag simmade i sjögräset tillbaka. Inte så trevligt. En kräfta fick vi i kanoten också. ;o
Roligt vare iaf. ;P

Joline, Hedda och Maja <3

  

Martina.


¤¤¤¤

Vakande tjugo över nio imorse och har nu bestämt att det blir en sväng till Orn idag  igen. :) Matilda, Ejje och jag, och så skulle kanske Köhler komma. :) Trevligt trevligt. Men det blir inte förän halv ett så nu ska jag ut i solen!


Ciao!


Soommmmaar!

Matilda kom och hämtade mej vid halv ett idag, åkte till Orn och efter ett tag kom Vickan och Lisa också. :) Vi badade och spelade volleyboll, sen blev vi hungrig så vi åkte till Svempas och köpte mackor, jag och Lisa köpte sockerkringlor också. ;)
Sen va Lisa tvungen att åka hem, men vi andra åkte till Hårga och tog oss ett dopp där också - Skitkallt!
 
 Vickan. ;)
 

/M.

Orn

God förmiddag!
Solen steker idag också! ;D Så jag sitter här och väntar på att Matilda ska komma så ska vi till Orn med Lisa och Vickan för att spela volleyboll, sola och bada. :) Fast det blir nog inte så mycket bad för min del, måste försöka bli av med min hosta. "/

Maja och Matilda på Orn förra sommarn <3


Ciao! /m

Remember;

Säsongsstart för Morden i Midsomer 21.00 ikväll!


See you on the sunset strip

Morsning!
Vid tolv idag hoppade jag på cykeln och trampade iväg till Hedda, där även Ewwe befann sig, och lite senare kom Maja och Matilda. :) Badat har vi också, fast det va skitkallt! Och jag är förkyld, inte smart.. Sen paddlade jag och Matilda kanot, gick faktiskt riktigt bra. ;)

Cyklade hem och sen åkte jag och mamma till Bollnäs för att köpa moppehjälm, men jag hittade ingen bra.. Får ju ändå inte köra än så det är väl ingen brådska.
Köpte i alla fall ett peace halsband. Och en t-shirt på JC. :) Hittade den på herr avdelingen, finns ju inga snygga på dam. ;P


Tjing tjong!


800 grader

Strålande sol idag! Härligt. :)
Vaknade vid halv nio ungefär av att Emma sprang omkring och packade. Hon åker nämligen till Borlänge på Peace & Love idag och jag är avundsjuk. ;P Fast jag skulle kanske inte vilja tälta i fem nätter, men ändå.



Än så länge har jag inget planerat idag.. Men nånting roligt ska jag väl hitta på. Nu ska jag i alla fall gå ut i solen!

Martina.

Fotofrafía

Här kommer lite bilder från Midsommarafton. :)

Per-Olov grilar!

Maja och Hedda :)

Mamma och Carina.

Folkigt.

Thomas, Rolf,
Egon och Cesar.


After rain comes sunshine..

Mystiskt väder idag.. Vaknade vid tio/halv elva, solen stekte så jag gick ut och åt frukost och la mej och solade. Sen gick jag in för att duscha och när jag kom ut igen så spöregnade och haglade det! Men det varade inte länge, solen kom fram igen och jag och Maja bestämde att vi skulle träffas i Hårga för att sola och kanske bada. Men när vi väl va där började det spöregna igen! Så vi satt där på en filt och åt bullar i regnvädret. ;P
Så vi cyklade hem till Maja istället, och när vi kom dit va vi liite blöt. Mattilda va också hemma, vi bakade kladdkaka och kollade på Top Gun. :)
När jag sen började trampa hemåt sken solen, men nu sitter jag är dyngsur! Men lite skönt va det faktiskt, att cykla i regnvädret.

Just det, igår va jag ner till Annas sommarstuga. :) Vi badade faktiskt två gånger, (eller doppade oss i alla fall ;)) åt jordgubbar och baddlade vi vindsurfingbräda. :)



Nu ska jag ta och vrida ur håret och klä på mej lite varmare. ;) So long! /M.

 

090620

Godkväll! :)
Idag gjorde jag ett nytt rekord - sov till halv två! ;O Vaknade tidigare först men sen somnade jag om. ;P Sen åkte vi till mormor och morbror och åt jättegod mat och fikade. :) Sen har det inte hänt mer.. Ska gå och kolla på Sommarkrysset nu. :) Och ta hostmedicin!

Martina.


Glad midsommar !


GLAD MIDSOMMAR ALLA! :)

Midsommarafton

Tjosan hejsan!
Midsommarafton idag! Känns verkligen inte som det.. Så trist väder. Ikväll ska vi i alla fall till ett par som heter Rolf och Ingrid. Vi, Heddas familj, Maja och Matildas familj och en massa fler ska dit. Vi turas om att vara hos varann varje midsommar..
Hoppas det blir lite finare väder ikväll, har slutat regna nu i alla fall. :) Längtar tills nästa vecka, då ska det bli sol och +25 grader! :D

inspiration .

lookbook.nu


Martina.

Annanaspaj!

Hejsan hoppsan kära vänner!
Sov till halv tolv idag! Riktigt länge för att vara jag. ;) Eftersom jag sov så länge så hann jag inte med bussen jag hade tänkt ta till Sandra. Men som tur var så gick det en buss en timme senare. Går ju så dåligt med bussar här omkring, hoppas det blir bättre med det i sommar. Fast snart får jag ju köra moppe! :)
Fyller år den 5 juli men ska gå en intensivkurs på ABE lördagen den 11(dom har ingen tidigare -.-), så får man köra upp och göra teoriprov till veckan. Blir nog bra ändå.

Jo, jag var ju i alla fall hos Sandra idag. :) Jag, Sandra, Matilda, Elin och Ejje kollade på film från våran konfirmation, haha och fy! ;P Sen åt vi annanaspaj och sen kom Linda också. :) Sen åkte vi till stallet, och Matilda red för andra gången! ;) Jag va tvungen att trava runt lite jag också bara för att det va så länge sen. ;)

Linda och Matilda igår. :)


Nu ska jag ta och dricka lite honungsvatten mot min hemska hosta!  Tjing!

Cruising

Hej gott folk!
Solade lite på förmiddan idag, men det blev så kallt när solen gick i moln hela tiden. ;P Va tvungen att dammsuga lite här hemma också, sen trampade jag iväg till Anna. :)

Nu sitter jag här och väntar på att Linda och hennes pappa ska komma och hämta mej. Jag och Matilda ska följa med dom på cruising i Edsbyn. ;)

Söt-Linda ;)<3


So long!


Checked

Halli hallå! :)
Var ju som sagt till Gävle igår, eller vi hamnade i Valbo. Gick runt på Ikea, sen kollade vi runt i lite klädaffärer men jag hittade ingenting jag vill ha. -.- Vet precis vad jag vill ha men det finns ju inte i nån affär! ;P
Köpte i alla fall ett par rutiga tygskor. :) Mamma tycker dom är ful, men jag gillar dom! ;)

På kvällen kom Hedda hit. :) Vi kollade på film och sen sov hon här. <3 
Klev upp och åt frukost och lite senare cyklade vi hem till henne där vi bl.a paddlade kanot i ån. ;) Värsta översvämmningen!

Nu ska jag hoppa in i duschen! /M.

090614

Spöregnar och blåser idag! :/ Jäkla skitväder.

Sov till elva/halv tolv idag. Lite sliten efter gårdagen och avslutningsfesten, men jag har klarat mej från träningsvärk i alla fall. ;) Vet inte vad jag ska göra idag.. Borde klä på mej i alla fall, sitter här i pyjamas. ;P
Imorn är det måndag och jag ska inte till skolan..? Istället ska jag till Gävle med mamma och Emma. :) Kan inte fatta att det är sommarlov!

Men nu vill jag spola tillbaka tiden så det blir fredagkväll och avslutningsfest igen! ;) Hade så himla kul!

<3


Stora Enso cup!

Klev upp halv åtta imorse efter mindre än sex timmars sömn. Åkte ner på Haneborg för att spela Stora Enso cup! Brukar alltid vara på Stenvallen i Hällbo men på grund av det dåliga vädret så fick vi vara på Haneborg. OCH VI VANN!
Hällbo-Arbrå 17-7
Hällbo-Alfta 15-4
Hällbo-Arbrå 9-7
Final; Hällbo-Alfta 14-10 efter förlängning


Bild från avslutningen i april.

Ikväll ska jag bara ligga i soffan framför tvn och äta marabou! Orkar verkligen inte göra nåt annat. ;)  /M.


Party!

Hade skitkul igårkväll på avslutningsfesten! Först fick man välkommsdrink, sen blev det mat och lite underhållning och sen party! ;D Dansade, å dansade, å dansade .

Wiwwis bilder


Matilda, jag, Linda, Wiwwi, Elin, Lisa, Sara, Sandra och Ida. <33



Bilder från skolavslutningen. :)






Kommer sakna Ida och Malin! :( Ida åkte till Undersvik på konfirmationsläger idag, hon ska vara där i fyra veckor! ;o Och när hon kommer hem från det åker hon direkt till Göteborg för att kolla på Gothia cup, så jag kommer inte träffa henne på fem veckor! Och Malin kommer inte gå med oss i nian, hon ska byta till Gärdet. :(


Sommarloooooooooooooov!

Jag kan inte fatta att vi har sommarlov och ska vara ledig i över två månader! Fan va gött! ;D

Ska äta nu sen kanske vila lite för halv sju börjar avslutningsfesten för 7an, 8an och 9an. :) Slutar kl ett och imorn ska jag upp vid halv åtta för halv nio ska jag befinna mej i Hällbo på Stenvallen för handbollscup!

Trevligt sommar alla! :D


Lycka!

Heeej!
Skola idag till kl elva, sen hem och sen iväg för att kolla på Emma och alla andra sudenter! Åt och fikade här hemma efter men efter maten var jag tvungen att sticka iväg på handbollsträning (cup på lördag).

Imorn ska jag först kolla på 6-7ans avslutning sen är våran direkt efter. :) Så jäkla skönt med sommarlov! :D Fast vädret är piss.. Ska fortsätta så i några dagar också har jag hört.
Avslutningsfest i Djupa imorgonkväll också. :) Trevligt trevligt.

GRATTIS TILL ALLA STUDENTER!

Martina.

++++

Vaknade tjugo i nio i morse och fick panik, min buss går åtta. ;P Men vi började halv tio idag för vi skulle städa skåpen och sånt.. Ringde till farmor så hon fick skjutsa mej. ;)

Egentligen skulle vi ha gått och kollat på niorna och lärarna som skulle spela brännboll, men det är regnigt och tråkigt så det blev ingenting.. Så vi fick sluta vid elva och då gick jag, Matilda, Johan, Mårten och Smacken till Hambogrillen och åt. :)
Nu är jag hemma i alla fall och ska städa lite så det är fint till imorn - Emma tar studenten så då kommer det lite folk hit. :) Sen ska jag till Bollnäs en sväng. Ska kolla efter nåt att ha på mej på fredag på avslutningsfesten. :)

Bilder från Emmas bal;
Emma (i blå klänning) och nåra av hennes kompisar. :)


Magda, Alexandra och Erik. :)


Martina.


090609

Tjohejsan!
Idag har hela 8an varit i Hällbo och badat. Eller, badat å badat.. Jag var en av dom som inte badade. ;)
Åkte därifrån kl ett och sen har jag varit med Anna. :) Vi stack ner på udden en sväng och skulle bada men det va så kallt. ;P

Hade inte mer än så att berätta men bjuder på nåra bilder från dagen i alla fall. :)

Wiwwi. ;)


Mårten och Johan. ;)

Folk.


God natt!


Eight Below

Halva dagen har redan gått men jag har inte gjort mycket.. Är så jäkla trött men vet inte varför. ;P Kanske för att jag sover dåligt under veckorna..? Men nu är det inte långt kvar till sommarlovet! ;D

Va ju hos Linda i fredags och firade henne för hon fyllde 15 för cirkus en månad sen. ;) Vi hade jättekul i alla fall. :) Började kolla på en film som hette Eight Below med Paul Walker. :) Hann inte se klart den men mamma spelade in slutet åt mej, så idag kollade jag klart. :)


Och igår var jag och familjen till Dalarna för mormor fyllde 70. :) Vi åkte till hennes syskon och sen åt alla vid Carl Larsson gården.
Nu ska jag gå ut och hjälpa pappa att trava lite ved.. Har inget annat för mej så. ;)

Ciao !


Picture

Slapp skoldag idag.. Började tio i tio med att fika på demokratitiden, sen kollade vi på film på svenskan och sen fick vi sluta. :) Åt äcklig vegetarisk lasagne, gick ner på Linblomman en sväng och sen spelade vi basket tills bussen gick. ;)

Här kommer bilder från Grönan förra helgen. ;)

Påväg.



Linda och jag höll oss till lilla frittfall. ;)


Sandra, Jimmy, Medina och Sara åkte uppskjutet, sen blev det nåt fel på den så dom fick sitta där uppe ett tag. ;P


Adam och Köhler. ;P


Nora, Jennie och jag i skrattkammaren.




Linda och jag.


Jag trivs nog bättre i korta ben ändå. ;)


Trevlig helg alla!
/M.


090605

Godmorgon!

Vaknade först kvart i sju, men stängde av klockan och somnade om igen till kvart över sju. -.- Sen smsade Ewwe mej om att vi har sovmorron idag för vi har ingen gympa, så då fick jag inte alls brottom helt plötsligt. ;P
Tråkigt väder idag också. Blåsigt, molnigt och kallt. Hoppas det inte blir regn bara..

Grattis i efterskott till Wiwwi som fyllde 16 år igår! :)<3



Martina.


Baaal!

Morsning korsning!
Ikväll har jag varit och kollat på Emmas bal. :) Alla var jättefina, men det regnade och var typ 7 grader! ;o Frös så mycket när jag kom hem så jag trängde in mej i torkskåpet en stund. ;P
Glömde kameran hemma, (typiskt mej!) men knäppte massa kort med morbrors kamera, men den ville inte riktigt sammarbeta ikväll, så det kommer bilder senare när jag lyckats lägga in dom på datorn. ;)

Hoppas det blir bättre väder imorn! Ska till Linda på kvällen också på ett lite försenat 15års kalas! ;)



Nu ska jag sova, god natt! /M.

Inläsningsdag

Tjohej!
Idag var det ju som sagt inläsningsdag. Rätt många i där faktiskt, mycket att göra nu för alla nior.
Jag, Ewwe, Sandra, Matilda, Malin och Ida var i alla fall där och jobbade svenska. Sen tog Ewwe och jag bussen hit vid halv två. :) Nördade oss mest framför datorn. Sen skulle vi försöka plugga lite också, men det gick inge vidare och sen gick hon hem. ;) 
Så nu är det bara jag här med min jäkla no bok. Glömde kriterierna och lite andra viktiga papper i skolan, men Matilda va snäll och skickade krieterierna i alla fall. :)

Ska försöka lära mej alla vitaminer, mineraler, fetter och vad allt är bra till och sånt nu.. Sen ska jag slappa framför tvn ikväll, och lägga mej i tid. Blev inte så mycket sömn inatt..



Tjiing!

Första juni!


Hej!
Första juni idag och det är varmt och soligt! ;D Fast det ska blir sämre under veckan har jag hört. Syster har bal på torsdag så jag hoppas det inte regnar då. :/

Slapp i alla fall sista lektionen idag så det blev en riktigt kort skoldag! 9.50 till 11.45. :) Åt lunch och sen åkte jag, Matilda och Ewwe hem till Matilda. :)

Träning ikväll också, lite förkyld än och har ingen lust alls att träna. ;P Men jag måste.

Martina.


RSS 2.0