Friday.

Hejsan hejsan!
I tisdags hade vi friluftsdag så jag, Malin, Linda och Ewwe pimplade. Eller, vi fikade mest, pimplade i cirkus tio minuter sen gav vi upp. Haha. Kallt var det också så vi fick gå tillbaka till skolan redan vid halv tolv. ;)
Hade tänkte visa dom få bilder jag tog men mobilen och datorn vill inte sammarbeta så det får bli en annan gång!
Blev förkyld efter det också, så idag har jag varit hemma från skolan.. Men ikväll ska jag i alla fall kurera mig med chips och dipp! ;)


Dagens humör: Inget speciellt.. Trött.
Dagens borde: Plugga.
Dagens frisyr: Morgon ruffs/halvlockigt..
Dagens klädsel: Stor t-shirt och mjukisbyxor.
Dagens kvällens planer: Stanna kvar i soffan (där jag tillbringat hela dagen) för tv/filmtittande med storasyster.
Dagens materiella vill ha: En nässpray som hjälper. ;p
Dagens längtan: Bli frisk, sol, och sommar!
Dagens fundering: Har inte tänkt så mycket idag, haha.
Dagens beroende: Snytpapper! Och datorn. ;)
Dagens tråkigaste: Att vara sjuk..
Dagens personer: Hm, jag vet faktiskt inte.
Dagens roliga: That 70's show!
Dagens låt: Running up that hill - Placebo


Trevlig kväll! /Martina.


SNABBA CASH.

Hade match igår igen, mot Arbrå den här gången och jag kan väl säga att det inte gick så bra. ;) Kommer faktiskt inte ihåg resultatet exakt, men storförlust blev det i alla fall.

Efter matchen gick jag och Ida på Hambo och åt, sen gick vi till bion och kollade på Snabba cash med Linda och Malin. :) Den var bra men inte lika bra som jag trodde, och jag hade nog inte sett den om det inte var Joel Kinnaman som spelade JW. ;) Och så slutade den dåligt, men som tur är kommer det två uppföljare. :)



Ikväll skulle jag egentligen till Anna men hon har gått och blivit sjuk igen stackarn.. Så jag ska träffa Ida, Elin, Ejje och Matilda hemma hos Sandra istället. :)  Tjing!


Tjenare Kungen.

Tänkte börja med att tala om att matchen mot Ala i fredags var riktigt kul! Blev vinst med 30-9. :)

Stannade hemma från skolan idag för jag mådde inte riktigt bra, men tog en alvedon, värmde en vetepåse och
kollade på Tjenare kungen så nu är det lite bättre. ;)


Tjing tjong!

Bath.

Hejsan! Dagen började med slöjd, sen tog vi bussen till Bollnäs strax efter tio och gick till badhuset för att bada på gympan. Kul men jobbigt! Sen skulle vi tillbaka och ha NO men jag orkade inte så jag hoppade av bussen här ute och gick hem. ;p Haha. Så jag var hemma klockan ett. :) Ska ner och träna halv sju, sen är det träning med damerna imornkväll och på fredag har vi match..  Men nu ska jag vara duktig och plocka ihop lite i köket, tjing tjong!

LÖRDAG.

Hallå! Äntligen helg säger jag bara! Men det blev inge fredagsmys igår inte. Kom hem från skolan kvart i fyra och en timme senare skulle vi vara nere i Kilafors igen för att åka till Hudik för match. Men bussen var försenad så vi kom inte iväg förän halv sex. Matchen skulle egentligen ha börjat sju men eftersom vi var sen fick vi byta om på bussen, värma upp lite snabbt och sen började matchen kvart över istället. ;) Förlorade tyvärr..

gammal bild.


Idag har jag inte gjort nästan nånting alls, och har inget speciellt planerat för kvällen heller, ska kanske kika på Melodifestivalen med Anna senare ikväll bara. :) Annars måste jag göra klart matten + en bilduppgift till på måndag..  Tjing!


2 februari.

Har blivit lite dåligt skrivit här nu men jag tänkte i alla fall skriva lite om vad jag hade för mig i helgen nu!
På lördag vad jag på stan en sväng med Elin, Ewwe och Ida. :) Köpte hårinpackning, smink och lite annat skit, och en bikiniöverdel. ;) Men den var på rea och kostade bara 40 kr så jag kunde inte låta bli, haha.

Sen åkte Ewwe och jag hem hit ett tag, klädde på oss och tog sparken hem till Ewwe där vi åt massa godis och kollade på Robinson-finalen!
På söndag åkte jag till Ewwe igen, vi skulle plugga men det blev mer ett Sweet sixteen maraton på MTV, haha. ;p
Sen åt vi pizza på Venedig med Ida och därefter gick vi på bio med några fler, såg äntligen New Moon. Den var bra. :) Men jättebra vet jag inte. ;p

Funderar på om jag ska vara duktig och gå och lägga mig nu, men känner jag mig själv rätt kommer jag fastna framför Paradise Hotel finalen..

/Martina.

RSS 2.0