090331

Varför sitter jag här nu egentligen? Jag borde plugga massa, men jag orkar inte. "/ Jag har så mycke saker i mitt lilla huvud just nu så jag kan inte tänka. ;P
Men jag måste nog göra lite engelska i all fall. Å sen ikväll ska jag bara kolla på tv och slappa!

Sandra den fuskisen är i Vemdalen och åker skidor!



Ciao! /M.

090329

God eftermiddag kära läsare! ;)
Idag har jag varit till Bollnäs en sväng igen. ;) Först åkte jag och mamma till mormor och morbror, sen följde dom med oss till Bollnäs. Köpte luftmadrass och kuddar på Rusta och sen va vi in på Coop. ;P

Måste jobba massa matte idag också.. Inte kul men jag måste verkligen. Har prov nån gång till veckan och jag hoppas det är på torsdag och inte på tisdag! Ska gå på betinget imorn också men jag har så mycket att göra så jag måste jobba hemma också. "/

Så här kommer min tv-kväll att se ut ;)
18.05 - One Tree Hill


19.00 - Gossip Gril


20.00 - Wipeout



Tjing!  /M.

Stan .

Jag lever! Om ni undrar. ;) Fast jag inte har skrivit mycket den är veckan. Har inte haft tid riktigt.. Handbollsträning  på onsdagkväll som vanligt, åsså tränade vi på torsdagkväll i Bollnäs också.
Och igår efter skolan gick jag hem till Anna. Blev där hela kvällen och kollade på Let´s Dance finalen. :)
Laila är ju så himla duktig! Men hon har jag dansat förr också. Så jag tyckte det va bra att Magnus och Annika vann, för Annika har kommit tvåa två gånger förr, och Magnus är ju jättebra, särskillt med tanke på hans kropp! ;)

 

Idag åkte jag, mamma och syster till Bollnäs en sväng. Va in på Åhlens och Team Sportia, och sen premiär besök Karlsson - en blandning av Dollar, Rusta och Albert & Herbert. ;) Letade efter en ny luftmadrass (men hittade ingen..) för på fredag bär det av till Sundsvall på cup!
Köpte iaf concealer och blå&vit randiga örhängen på Åhlens. :)

Från Åhlens 110 kr, men det var extrapris så jag fick den för 85 kr.


Ikväll ska jag bara vara hemma och ta't lungt. Kom ihåg Earth Hour mellan 20.30 och 21.30 också. Fast tvn får nog va på här, så man kan kolla på Robinsson. ;) Men man kan ju stänga av lampor och andra saker i alla fall för att vara lite snäll mot jorden.

/M.


Tisdag

Hola!
Sitter här och har som vanligt läst lite bloggar. ;) Måste skärpa mej och börja plugga också. Har SO prov på torsdag på Klimat och Väder. Inte så svårt egentligen men våran lärare gör det nästan svårare än vad det är.. Men jag ska försöka få in det i skallen i alla fall. Sen ska jag på konfaträff kl 18-20. Sen hem och kolla på Äntligen Hemma och efter det Andra Avenyn. ;)

Ciao!  / M.


090323

Hejsvejs!
Jobbig måndag fast vi slutade halv två. Gick skitdåligt för mej på bilden med mitt linoleumtryck! Sen so hur länge som helst, sen svenska, lunch och sen so igen, fast bara i 25 min. Vi har fixat så att vi fick sluta halv två istället för kvart i två så vi ska hinna med bussen, men från och med nästa vecka skulle vi inte få göra så för vi har so tillsammansmed 8D på måndagar och dom skulle få nytt schema. -.-

Ska inte träna handboll ikväll heller. :( Har varit förkyld i en månad nu eller vad det är, och vi åker på  Sundsvalls cup om en och en halv vecka så jag vill ju inte göra saken värre tills dess.. Men jag ska ner och kolla på träningen iaf.

Saknar sommarn gör jag också! Det har snöat hela dan idag. Fast då kan man i alla fall åka skoter och madrass å sånt. ;)

Skolavslutningsdan!
Linda, Maja, Matilda, Sandra och jag kollade på Amanda Jenssen och Adam Tensta i Söderhamn. :)
     

/ M.


Konfirmation

Hej hopp!
Kom hem från konfirmationsträffen för ett tag sen. Började halv två och höll på till efter fem! Först pratade vi å lite sånt i församlingshemmet, sen gick vi till kyrkan där vår käre präst Mange berättade hur det går till på ett dop.
Linus va "Rudolf" som skulle döpas, Sandra och Elin va hans föräldrar och jag va hans fadder. ;P Efter de va de fika åsså lekte vi en lek, sen va det gudtjänst i över en timme! -.- Men med bra sällskap överlevde jag som tur va. ;P

Bild från konfirmationslägret i Undersvik. ;)


Jaja, nu är jag i alla fall hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra.. One tree hill börjar om nåra minuter, fast jag har inte följt det så bra så jag hänger inte riktigt med. Men skitsamma, jag kollar ändå. ;) Sen är det Gossip girl kl 19, och Wipeout kl 20. :)

Tjing!

Nalle Puh!

Nu har Anna åkt hem och jag sitter här och kollar på Nalle Puh, haha. ;) Det är ju faktiskt lite bra. Ior och Nasse är i alla fall gulliga. ;)
Anna och jag har inte gjort så mycke, men vi tog bl.a. en cykeltur, då kändes det vekligen som vår! ;D Fast imorn eller om det va på måndag så ska det blir minusgrader och snö. :(
Väntar på att maten ska bli klar också. Kycklingfilé, supergott!

Nej, nu sitter stackars Nalle Puh uppe på molnen och kan inte komma ner! Haha. x)

Ciao!  /M.


Anna

Har städat lite på rummet nu, bäddat rent i sängen och plockat ihop lite kläder å sånt. Inte dammsugit även om det skulle behövas. ;P Men jag orkade inte åsså kommer Anna hit när som helst. :) Vet inte vad vi ska hitta på, men med Anna blir det kul vad man än gör nästan. ;)

 

Nu kommer hon. ;)  Tjing!


Morronpigg

Morn morn! :)
Vaknade sju imorse (!) och klev upp då också. :O Vet egentligen inte varför.. ;P Men sen dess har jag i alla fall ätit frukost, läst bloggar och läst tidningen. ;)

Vet fortfarande inte om det blir att åka till stugan idag eller inte, men det skulle va mysigt. Annars är jag sugen på att åka till Gävle och handla! Men det får väl bli en annan gång.. ;P

Nu ska jag slita mej från datorn, måste duscha!  / M.


23.35

Va ju som sagt ner och kollade på matchen ikväll och Hällbo vann med 23-15. :D
När jag kom hem satte jag mej framför tvn, kollade lite på Så ska det låta för Måns va ju med, åsså kollade jag på Let´s dance och åt marabou. ;)

Imorn vet jag inte riktigt vad som händer. Hörde nåt förra helgen om att vi kanske skulle ner till Annas familjs stuga och grilla å lite sånt. Arvidsson's också. :) Men jag vet inte hur det blir än. ;)

I stugan i somras :)


Nä nu ska jag sova. God natt!


Fredag! :D

Hej alla glada!
Kom hem från skolan för ett tag sen, hade hemkunskap efter lunch tills vi slutade. :) Gjorde tomatbröd. Låter inte så gott men det va det faktiskt. :) Mina och Idas blev i alla fall goda. :)

På lunchrasten kom vi på att vi skulle prova hur många vi fick plats inne på toan. ;P 17 stycken fick vi plats inne på killarnas mini-toa! Å en till liten person hade nog fått plats också. ;P

Nu sitter här och kollar runt på andras bloggar.. Ovanligt? ;P
Men jag ska nog dra mej till köket för att se vad det blir för mat,

<3

Fortfarande
förkyld så jag kan inte vara med på matchen ikväll. :( Ska ner och titta och hejja på i alla fall. :) Sen ska jag bara hem och slappa och kolla på tv.

Trevlig helg!  / M.

19 mars

Skola idag som vanligt.
Jobbig torsdag, men nu är det en hel vecka till nästa i alla fall. ;P
Åkte till Bollnäs en sväng med mamma ikväll. Hann in på Lindex en snabbis innan dom stängde, fick med mej två randiga tröjor hem. :) Sen kikade jag runt lite på Åhlens och sen åkte vi hem.
Måste göra hemkunskapsläxan nu sen ska jag väl kolla på tv eller nåt annat trevligt. ;)



Ciao!  / M


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0