2009-2010

Gott nytt år alla! :)

23.30

Idag var jag först till Bollnäs med Anna, Carina och Bitta hur länge som helst, köpte inget men la undan en tröja och ett par jeans på JC. :)
Sen åkte jag till Ewwe och spelade Wii Fit igen, skitkul! ;D Och sen har jag kollat på A Cinderella story, lite töntig men jag var ju tvungen att se den eftersom Chad Michael Murray är med! ;)

TISDAGTISDAG

Var till Sandra igårkväll och kollade på film med Ewwe, Linda, Elin och Matilda. :) Vi såg Baksmällan och American Pie 7, haha!



Nu ska jag till Ewwe och spela Wii!

27 december.


Åkte till Anna på fredagkväll och övernattade där. :) Vi skulle gå och köpa chips men när vi kom ner var allt utom Venedig stängt. -.- Så vi gick dit och köpte pizza istället som vi smaskade på framför Narnia, haha. :)

Kollade lite på Björnbröder när jag kom hem igår, sen kollade jag
One tree hill säsong ett heela kvällen. Gud vad bra det är, nog för att det är väldigt bra nu också men det var bättre förr, när Lucas och Peyton var med. ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi till mormor. :)


Knokk.

Tänkte visa lite vad jag fick i julklapp. ;) Börjar med den här klockan jag fick av storasyster. :)
Klocka från Knokk 199kr, finns i massa olika färger. :)


C H R I S T M A S

Hoppas alla hade en trevlig julafton! :)

Jack och Micke.




Christmas Eve.


Först firade vi pappa på födelsedagen med lite presenter, sen kom farmor, farfar, mormor, morbror, faster, Micke, Jack och Lova hit och åt julmat, kollade på Kalle Anka, öppnade julklappar och fikade. :) Men nu har alla åkt hem så jag tänkte önska er en fortsatt trevlig julaftsonskväll! ;)



Dan före dopparedan!


Julafton i morgon! :) Gud vad tiden går fort! Jag måste i alla fall städa nu så det är fint när alla kommer imorn. ;)
LATER!


21 december.

Här kommer två bilder från när vi hade "code ugly" på träningen för en vecka sen, bättre sent än aldrig! ;)



Idag har jag varit i Bollnäs med Hedda, Maja, Matilda, Elin och Ejje. :) Köpte lite julklappar och så hittade jag en jättebillig parfym till mig själv. ;)
Nu ska jag kolla på nåt om Maria Montazami på 3an. ;) Tjing tjong!


Fjärde advent

Hallå hallå!
Idag har jag bara varit hemma. Kollade på förra veckans One tree hill och Gossip Girl asvnitt som jag missade då, sen kom Anna, Jonas och Erik hit en sväng och spelade lite Guitar Hero. :) Sen har jag såklart kollat på kvällens avsnitt av OTH och GG. ;) Precis när Gossip Girl började bli bra igen, trodde jag, slutade det inte så bra och fortsätter inte förän i vår. -.-

Har kollat på Anna Ankas jul ikväll också, herregud alltså, hon är ju inte riktigt riktig..! Haha.

Martina.


00.54

Ändrade planer. Är hemma från Anna igen men vi hade det riktigt trevligt med choklad och chips framför Robinson och sen gick vi ut i snön och kylan ("bara" 13 grader kallt idag) och åkte madrass!

Hittade en lista som är lite kul när man inte har nåt annat för sig:
Nämn något som gjort dig glad igår? Julshowen, betygen, att vi har julllov i tre veckor nu. :)
Vad gjorde du 08 imorse? Sov tror jag.
Vad gjorde du för 15 minuter sedan? Satt här ;)
Det sista du sa högt? Vad är det där då? Spöken?
Det senaste någon sa till dig? Ja jag tror dom är död (kollade på film) ;p
Vad har du druckit idag? Vatten, oboy, mjölk.
Vad var det senaste du åt? Kladdkaka!
Vad var det senaste du köpte? Kommer inte ihåg..
Vad är det för färg på din ytterdörr? Blå och röd
Vad är det för väder hos dig nu? Kallt ;p
Godaste glassmaken? Vet inte
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Kanske :)
Sover du tungt? Jag tror det.
Drömmer du marddrömmar? Inte ofta
Trivs du med ditt jobb? Har inget jobb
Favoritklädsel? Jeansshorts och slappt linne/t-shirt
Favoritlåt just nu? Många! Bl.a No one sleeps when I´m awake med The Sounds :)
Vad ser du om du tittar till höger? En guitar hero gitarr
Vad gör dig glad just nu? Vet inte..
Vad ska du göra härnäst? Sova
Höger eller vänsterhänt? Vänster
Humör just nu? Trött
Favoritgodis? Choklad och röda wienergum
Kläder just nu? Mjukisbyxor, linne, randig tröja.
Sommarplaner: Har inte planerat nåt än ;)
Hur många kuddar sover du med? 2 :)
Spelar du något instrument? Nej, men har spelat blockflöjt och tvärflöjt. Och mitt nyårslöfte ska vara att lära mig spela gitarr!
Morgon eller nattmänniska? Nattmänniska! ;p
Vad är viktigast för dig? Oj, jag vet inte.. Att mina nära och kära har det bra.
Är du kittlig? Ja ;p
Snarkar du? När jag är förkyld tror jag ;)
Stjärntecken? Kräfta
Äckligaste insekten? Spindlar! Eller räknas inte dom som insekter?
Längtar du mest efter nu? Julafton, en riktig vinter, madrass och skoteråkning, sen en riktigt härlig sommar!

God natt! :)

Lördag!

Hejsan hoppsan!
Vaknade först runt åtta imorse, men somnade om och sov till kvart över elva. ;p Sen har jag bara städat och grejat.. Ska äta nu sen drar jag till Anna och sover där inatt. :) Vi ska mysa framför tvn och åka madrass!

Sitter och lyssnar på Calles audition om och om igen fortfarande. ;p Fast jag varvar med Robin Bengtssons från förra året också faktiskt. ;) I alla fall så släpper Calle ett album på onsdag, med nåra av låtarna han sjöng i Idol! :)

Martina.

JULLOV

Idag var det julshow då, det mesta var riktigt bra faktiskt. ;) Och så nomineringarna då.. Matilda och Köhler blev årets par, Anders årets taffsare, Patrik årets hunk och jag blev årets snyggaste, HAHA! Det var massa fler också men jag kommer inte ihåg alla. ;)


Kom hem vid ett och då klädde jag på mig hur mycket som hellst (20 minusgrader ute! Å nu är det 25!) och tog sparken till Hedda. ;) Vi åkte lite madrass i kylan men det gick inte så bra så vi gick in och myste istället. ;)

Nu ska jag äta tacos och sen ska jag bara slappa, glo på tv, äta godis och njuta av att jag har tre veckors jullov framför mig, woho!

Martina.

091217

10 minusgrader imorse! Och jag hade inte en enda riktig lektion idag så det kändes lite onödigt att man måste ut i kylan och snövädret för att åka dit men jag har i alla fall haft kul. ;) Har bl.a kollat på Lillefot med 7orna, haha. Det är faktiskt jättebra! :)

Sen jag kom hem har jag slagit in lite julklappar och bakat. Det är nämligen min och Matildas tur att ta med fika till klassen imorn. Först är det julshow och sen ska vi fika, och efter det slutar vi skulle jag tro. :)

Bilder från sommarshowen. ;)



Men nu ska jag försöka plocka ut dom bästa av alla mina bilder så jag kan framkalla dom. :) Fick en gratis framkallning när jag köpte mobilen i somras men den räcker inte länge till.
LATER!


Jag må hon leva, jag må hon leva!

Grattis på 14års dagen Maja! :D

Bild från Leksand sommaren -06 ;)

Fin ful kul jul-cup!

Onsdag idag, innebandyturnering i skolan.
Gick ju inte så bra för Ida, Ewwe, Sandra och mig om man säger så.. haha. Förra året var jag och Sandra med Matilda, Calle, Olov, David och Fredrik och då gick vi till final men förlorade med två mål, i år gick dom till final igen men förlorade tyvärr igen också. Lärarna vann. -.-

Bilder från dagen kommen när nån har skickat. Här är nåra (klickbara) bilder från förra året i alla fall;
Ejje, Ida, Adam, Fredrik och Matilda. ;)


Martina.

15 december

Hejsan! Kom hem för en timme sen men hade inen nyckel så jag fick vänta en kvart ungefär tills mamma kom hem. Det har snöat nästan hela tiden sen igår + att det är ganska kallt, så jag kom på att jag kunde skotta snö för att hålla mig varm medans jag väntade. Så jag tog första bästa, en sop. ;p Men det gick faktiskt riktigt bra.

bild från förra vintern :)


Nu ska jag packa lite grejer till innebandyturneringen imorn, sen ska jag packa handbollsväskan och så bär det av till Edsbyn igen för DM match!

/Martina.


M å n d a g.

Sista veckan innan lovet nu då! :D Herre gud vad fort höstterminen har gått!
Nu är i alla fall betygen satt så det kommer bli en ganska slapp vecka. Innebandyturnering på onsdag och julshow på fredag också! :)

Nu ska jag packa väskan och äta, sen ska jag ner på träning.
Vi har "code ugly" ikväll. ;) Ni får se en annan dag! Tjing!

Tredje advent

Godkväll!
Idag har jag varit med Hedda hela dagen. :) Vi låg mest i soffan och kollade på massa avsnitt av Greveholm. ;) Sen gick jag med henne en bit när hon skulle hem, gick in hos farmor och farfar och blev kvar där ett tag innan jag följde med Hedda och kollade på lucian i Acktära. :)
Men nu ska jag sova, gonatt!

Bästa julkalendern! ;)


Today's gonna be a good day.

Kolla in publiken!


Grattis till Adam också som blir 15 idag! :)
Bild från konfalägret i Undersvik förra året. ;)


/M.

Walkin' in Memphis

Såg ni Idol finalen igår då? Jag kom hem från matchen vid halv tio ungefär, men jag såg när Erik vann. :) Jag gillar Calle mest men det spelar nästan ingen roll vem som vinner.. Båda var skitbra i alla fall. :)
 

Idag har jag varit till Bollnäs och köpt lite julklappar med mamma och Emma. Träffade på Vickan, Ejje, Wiwwi och Lisa också. :)

Nu ska jag tona håret på storasyster! LATER!

FRIDAY!

Tjolahopp!
Fredag idag, började dagen med luciatåg för hela skolan. :) Gick väl inte jättebra, men men. ;) Sen fikade vi på lussebullar och pepparkakor, sen hade vi bild (och jag fick reda på att jag har MVG :D) och sist no.
Är trött och har ont i axlarna så ikväll vill jag helst ligga i soffan och kolla på idolfinalen, men icke - klockan åtta har vi match!

Martina.


ONSDAG

Lyckades komma upp ur sängen imorse också, men det är jäkligt svårt. ;p Är som en zombie varje morgon..
Skoldagen började i alla fall med hemkunskap där vi gjorde pepparkakshus. :) Sandras och mitt blev väldigt fint för att vara första gången. ;) Sen var det matte en liten stund, kom försent för vi blev inte klar på hemkunskapen i tid. ;p Sen en snabbis-lunch, därefter sprang vi till luciaträningen, sen var det gympa direkt och sen var dagen slut!

Här är en bild på vårat vackra pepparkakshus! ;) Vi gjorde ett S för Sandra och ett M för Martina, sen fick vi ställa dom i ett "utsällningsskåp" och alla trodde tornet/skorstenen var ett A och att det stog Sam, haha! Det tänkte inte vi på, men Sam blev väldigt stolt. ;)


Nu ska jag äta lite mat sen ska jag på bandy, Bollnäs-Edsbyn. :) L A T E R


Inläsningsdag.


gammal bild på (från vänster) medinas, lindas och mina fina skor ;p

Hola amigos!

Idag har vi haft inläsningsdag. Hade tänkt göra matte, hemkunskap och bild på förmiddan och och sen bara tagit det lungt men så blev det inte.. Gjorde matteprov från cirkus halv nio till elva, sen gick till hemkunskapen där jag satt med bostadsprojektet till kvart i tre. Då fick jag rusa till bilden och göra det sista schablontrycket, sen sprang jag ner till bussen, men den hade åkt.. -.- Matte hann inte han heller så mamma fick hämta oss. ;) Flitiga elever som missar bussen en inläsningsdag. ;p

Gårdagen var däremot lugnare. ;) Slutade halv elva så då gick Sandra, Matilda, Matte, Danne och jag hem till Danne. :) Sen gick vi tillbaks till skolan och åt, sen var det luciaträning och sen åkte Matilda och jag hem till henne och bakade pepparkakor. :)

Nu ska jag äta och sen ska jag tagga till match mot Edsbyn ikväll! Ciao!

Andra advent.

Idag har jag stått och sålt lotter, glögg och lussebullar m.m med klassen på julskyltnigen. Iskallt! Sen kom luciatåget och så började det regna.. Tråkväder!
Nu ska jag slänga mig in i duschen en snabbis och sen ska jag sova, godnatt!

Älskar den här låten ;) (spola till 1.15!)


L Ö R D A G.

Hejsan! Idag har jag och Matilda varit hos Ewwe. :) Vi har pluggat, slappat och lekt med Sune. ;)
Sen har jag bara kollat på tv och ätit chips. ;) Men jag blev lite ledsen när snygg-Simon fick åka hem från Robinson. :( Nästan alla andra är ju tråkig och ful, haha. ;p


Nu ska jag fortsätta kolla på 28 dagar! ;) /Martina.


Fredag idag!

Veckan har faktiskt gått väldigt fort, fast vi var ju lediga i måndags också. ;) Trevlig dag idag i alla fall. Först en väldigt slapp so lektion, sen dans på gympan, lång rast, kort matte, lunch och tillsist bild med favoritläraren och favoritklassen. ;)

Ikväll ska jag bädda ner mig i soffan och äta godis framför Idol! Synd att en måste åka ur bara, tycker alla tre är jättebra. ;)

Martina.


091202

Kom hem för en timme sen ungefär men fastnade här såklart fast jag egentligen skulle plugga.. ;p Har no-prov imorn - ljud. Och nästan det enda jag kan är att för att skydda sig från buller och oljud ska man inte gå in i vårat klassrum sa KÖ, haha.
Nej men jag måste plugga nu, sen ska jag ner och kolla på våran match mot Alfta. :) Förkyldningen sitter fortfarande i lite så jag ska inte spela..


Latero!


Första december.


Hejsan hoppsan!
Svenskaprovet gick prima, sen hade vi luciaträning och sen fick vi skynda oss upp till engelskan och redovisa. Gick inte jättebra men inte dåligt heller. Tror jag. Måste hinna göra extrauppgiften och hoppas att Patrik är snäll och ger mig MVG, för ja är så nära! ;p

Bakade pizza och åt marängsviss på hemkunskapen. :) Sen slutade vi halv fyra och sen har jag inte gjort nåt intressant..pluggat. Måste plugga lite mera nu, (no-prov på torsdag) och sen ska jag kolla på Andra Avenyn. :)
Tjing tjong!

RSS 2.0